Dekbed Slaapzak

Bij SuperStudio zijn we altijd op zoek naar nieuwe stijltrends. Ieder seizoen passen we onze artikelen aan met nieuwe prints, vormen, kleuren en afwerkingen. Zodoende is onze collectie altijd aantrekkelijk en up-to-date. Bovendien zijn we ons er heel erg van bewust dat de kwaliteit belangrijk is! Daarom bieden wij u de beste producten in combinatie met de beste prijs-/kwaliteitverhouding. In deze categorie vindt u één van onze nieuwste producten op het gebied van kinderbeddengoed, de slaapzak kind.

Originele slaapzak kind / dekbed slaapzak

In de laatste jaren zien we steeds vaker de slaapzak kind voor de aankleding van de kinderbedden. Dit dankzij de uitermate handige ritssluiting in U-vorm. Het is een geweldige methode om te voorkomen dat de kinderen het ´s nachts koud krijgen omdat ze niet meer onder de dekens liggen. En voor de kinderen zijn ze ongelooflijk comfortabel, omdat ze een soort van bescherming vormen als ze bewegen in hun slaap. De slaapzak kind is beddegoed dat bestaat uit drie essentiële onderdelen. Het hoeslaken, het bovenlaken en de kussensloop. De slaapzak zit door middel van een ritssluiting vast aan het hoeslaken en kan gemakkelijk worden geopend. U kunt dit dekbed slaapzak zowel zonder of met vulling gebruiken en is daarom het hele jaar door geschikt voor gebruik.

Praktisch design met de slaapzak kind / dekbed slaapzak

De slaapzak kind is een onmisbaar artikel geworden voor de kinderslaapkamer.. Het is bovendien één van de beste opties om de kinderen een correcte nachtrust te geven en om nieuwe energie op te doen. Het is een praktisch artikel met prachtige designs, kleurrijk, levendig en fantasierijk. Want het is niet alleen een fantastisch artikel voor de kinderslaapkamer in de winter. Het is tevens een geweldige manier om de decoratie te vernieuwen en de kinderkamer een nonchalante en vrolijke look te geven. En daarnaast is het met deze slaapzakken gemakkelijk om het bed op te maken, zelfs als het een spijlenbed is. Ze passen precies en de kleurrijke afbeelding zijn mooi om te zien. Het is beddengoed met meerdere doelen: de kinderen goed toedekken in bed, op gemakkelijke wijze het bed kunnen opmaken, en de slaapkamer een onderscheidende en originele look geven. Dit is een aankoop die van succes verzekerd is.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones