Muurstickers spiegel

We zijn inmiddels bekend met de effectieve decoratieve kracht van muurstickers en de mogelijkheden die deze items bieden in een kwestie van minuten. Ze zijn snel en eenvoudig op een vlakke ondergrond te plakken. Maar bij SuperStudio zijn we altijd op zoek naar design items en nieuwe trends. En daarom presenteren wij u de spiegel sticker. Een stijlvolle oplossing voor het creëren van een speels effect op een saaie wand die u op een bijzondere manier wilt veranderen.

Spiegel sticker

Een spiegel sticker is een veelzijdig en stijlvol element die de look van een ruimte compleet kan veranderen. Het is een eenvoudig, maar geslaagd idee voor een effectieve decoratie. Aangezien het oppervlak reflecterend is en met een spiegeleffect, zijn ze enorm geschikt voor de hal, gang, badkamer, eetkamer, etc.

Spiegel sticker, een wereld van mogelijkheden

U kunt een spiegel sticker ophangen waar u maar wilt. Onafhankelijk van elkaar of juist bij elkaar in verschillende vormen en moderne combinaties, de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Ze passen in vrijwel iedere decoratieve stijl, of deze nu minimalistisch of klassiek is, en geven een heel bijzondere uitstraling aan de plek waar ze worden geplaatst.

Spiegel stickers zijn er in diverse vormen, afmetingen en stijlen. Van eenvoudige geometrische vormen zodat u uw eigen combinatie kunt samenstellen, tot dierenfiguren, voorwerpen, transport, etc. Maar ze zijn er zelfs met een klok, een heel ingenieus, decoratief en praktisch idee. De ontwerpen en stijlen zijn heel divers en daarom is er voor iedereen wel een spiegel sticker te vinden. Zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Met de spiegel stickers van SuperStudio opent zich een wereld van mogelijkheden voor een stijlvolle en fantasierijke decoratie van uw huis. Geef een ruimte een bijzonder decoratief effect, met persoonlijkheid en een persoonlijk tintje. Een spiegel sticker is zeer stijlvol en zal niemand onverschillig laten.

dagen
uren
min.
sec.