Stapelstoelen

Heeft u een bedrijfsruimte of restaurant? Heeft u stoelen nodig die u gemakkelijk kunt bewaren, maar die ook een mooi design hebben? Bij SuperStudio hebben wij de perfecte oplossing: stapelstoelen. Onze designstoelen die op elkaar gestapeld kunnen worden en zo minimale ruimte innemen. Praktisch, licht en modern.

Stapelstoelen

De deisgn stapelstoelen zijn een perfecte optie voor horecagelegenheden. Het is belangrijk te beschikken over lichtgewicht stoelen, die comfortabel zijn en gemakkelijk te verplaatsen. Maar als ze ook op elkaar gestapeld kunnen worden, dan is het nog praktischer en gemakkelijker.

Stapelstoelen, comfort en design

Het ontwerp van de stapelbare stoelen is ideaal voor evenementen omdat ze gemakkelijk bewaard kunnen worden. Bespaar belangrijke en waardevolle ruimte in uw huis of bedrijfsruimte met dit praktische opbergsysteem: u kunt op snelle manier de stoelen op elkaar stapelen tot de gewenste hoogte. U kunt zoveel stapels maken als u wilt, zowel verticaal als horizontaal, om de opbergruimte maximaal te benutten.

Er zijn modellen stapelstoelen voor zowel binnen als buiten beschikbaar. Het zijn normaalgesproken lichte, compacte en gemakkelijk verplaatsbare stapelstoelen, en zo veelzijdig dat ze in diverse decoratieve stijlen gebruikt kunnen worden. Wij beschikken over een speciale collectie stapelstoelen waar u beroemde modellen kunt vinden zoals de stoelen in industriële stijl, gebaseerd op de Tolix A van Xavier Pauchard.

De materialen die gebruikt zijn voor de stapelbare stoelen variëren van polypropyleen, polyurethaan, polycarbonaat, metaal tot in sommige gevallen hout; materialen die het mogelijk maken om lichtgewicht en gemakkelijk hanteerbare stoelen te produceren. Sommige modellen zijn gemaakt uit één enkel stuk, de ergonomische kuipstoeltjes. Het is gebruikelijk dat de meeste designstoelen ook gemaakt wordt in de uitvoering van stapelstoel met diverse vormen en gemaakt van diverse materialen. Openbare ruimtes zoals wachtruimtes, conference rooms, hotels, terrassen, kantoren etc., iedere plek met beperkte ruimte is geschikt voor deze stoelen, dankzij het feit dat ze lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren zijn.

dagen
uren
min.
sec.
22 resultaten
  • Directe levering
Stoel MAESTRO
Stoel MAESTRO
Vanaf: €49,01

-54%€106,46

toon artikel
82cm
58cm
51cm
  • Directe levering
Stoel Terek ®
Stoel Terek ®
Vanaf: €32,98

-65%€95,25

toon artikel
85cm
45cm
53cm
Stoel BIRMA
Stoel BIRMA
Vanaf: €55,83

-50%€111,63

toon artikel
81.5cm
42.5cm
45cm
  • Directe levering
Stoel TOSH
Stoel TOSH
Vanaf: €158,63

-50%€317,26

toon artikel
87cm
46cm
53cm
  • Directe levering
Stoel HISSAR
Stoel HISSAR
Vanaf: €156,91

-45%€285,31

toon artikel
82cm
46cm
58cm
Stoel MAESTRO -Armless-
Stoel MAESTRO -Armless-
Vanaf: €66,59

-50%€133,15

toon artikel
82cm
50cm
55cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN