SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Stapelstoelen

Heeft u een bedrijfsruimte of restaurant? Heeft u stoelen nodig die u gemakkelijk kunt bewaren, maar die ook een mooi design hebben? Bij SuperStudio hebben wij de perfecte oplossing: stapelstoelen. Onze designstoelen die op elkaar gestapeld kunnen worden en zo minimale ruimte innemen. Praktisch, licht en modern.

Stapelstoelen

De deisgn stapelstoelen zijn een perfecte optie voor horecagelegenheden. Het is belangrijk te beschikken over lichtgewicht stoelen, die comfortabel zijn en gemakkelijk te verplaatsen. Maar als ze ook op elkaar gestapeld kunnen worden, dan is het nog praktischer en gemakkelijker.

Stapelstoelen, comfort en design

Het ontwerp van de stapelbare stoelen is ideaal voor evenementen omdat ze gemakkelijk bewaard kunnen worden. Bespaar belangrijke en waardevolle ruimte in uw huis of bedrijfsruimte met dit praktische opbergsysteem: u kunt op snelle manier de stoelen op elkaar stapelen tot de gewenste hoogte. U kunt zoveel stapels maken als u wilt, zowel verticaal als horizontaal, om de opbergruimte maximaal te benutten.

Er zijn modellen stapelstoelen voor zowel binnen als buiten beschikbaar. Het zijn normaalgesproken lichte, compacte en gemakkelijk verplaatsbare stapelstoelen, en zo veelzijdig dat ze in diverse decoratieve stijlen gebruikt kunnen worden. Wij beschikken over een speciale collectie stapelstoelen waar u beroemde modellen kunt vinden zoals de stoelen in industriële stijl, gebaseerd op de Tolix A van Xavier Pauchard.

De materialen die gebruikt zijn voor de stapelbare stoelen variëren van polypropyleen, polyurethaan, polycarbonaat, metaal tot in sommige gevallen hout; materialen die het mogelijk maken om lichtgewicht en gemakkelijk hanteerbare stoelen te produceren. Sommige modellen zijn gemaakt uit één enkel stuk, de ergonomische kuipstoeltjes. Het is gebruikelijk dat de meeste designstoelen ook gemaakt wordt in de uitvoering van stapelstoel met diverse vormen en gemaakt van diverse materialen. Openbare ruimtes zoals wachtruimtes, conference rooms, hotels, terrassen, kantoren etc., iedere plek met beperkte ruimte is geschikt voor deze stoelen, dankzij het feit dat ze lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren zijn.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
34 resultaten
Stoel COURVE
Tuinstoelen
Stoel COURVE Vanaf: €52,08

-62%€137,06

toon artikel
Aanbieding
hoogte85cm
breedte54cm
diepte56cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones