Kunststof stoelen met houten poten

Hoewel het soms lijkt alsof kunststof een materiaal is dat steeds minder wordt gewaardeeerd in de wereld van decoratie en interieur ontwerp, zijn de kunststof stoelen een geweldige optie om verschillende ruimtes te meubileren, aangezien deze een groot aantal voordelen biedt. Maar als het gaat om kunststof stoelen met houten poten, dan kan het effect uitermate inspirerend zijn.

Stoelen met houten poten

Bij SuperStudio zijn we weg van de avant-garde stoelen, voornamelijk de modellen met houten poten, omdat wij denken dat dit een stijl is die altijd trend blijft. Bovendien kunnen dit type kunststof stoelen gecombineerd worden met ieder type decoratiestijl, of deze nu Scandinavisch, chique of romantisch is.

Stoelen met houten poten, comfort en baanbrekend

De kunststof stoelen worden normaalgesproken in verband gebracht met gebruik buitenshuis, vanwege het type materiaal en de veelzijdigheid waardoor deze een groot aantal mogelijkheden biedt. Maar de stoelen met houten poten hebben zo´n uitgelezen ontwerp dat u deze graag binnen in huis wilt hebben. Het kunststof maakt ze duurzaam en lichtgewicht, ideaal voor dagelijks gebruik in een huis met stijl.

Maar we kunnen ook niet het uit het oog verliezen dat stoelen met houten poten behalve de bovengenoemde, ook nog andere kwaliteiten hebben; ze zijn bijvoorbeeld zeer smeedbaar en maken het daarom mogelijk om een grote variatie aan designs en vormen te creëren die op dit moment in de mode zijn. Een goed voorbeeld van dit type stoel zijn de Eames stoelen, gemaakt van polypropyleen, een vormbaar kunststof materiaal; deze stoelen zijn geïnspireerd op het ontwerp van de Eiffeltoren.

Binnen de diverse opties die de stoelen met houten poten ons bieden, kunt u bij ons kunststof stoelen vinden met een eenvoudig ontwerp tot stoelen met een futuristische stijl, zoals bijvoorbeeld de eierstoel, maar zonder twijfel zijn de kunststof stoelen met houten poten de populairste modellen.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
65 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones

?