SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Stoelkussens

Wanneer u een ruimte wilt definiëren, zijn de details net zo belangrijk als de de andere onderdelen. Heeft u eenmaal het meubiliar uitgezocht voor een ruimte met een specifieke stijl, inclusief de fantastische designstoelen, dan lijkt het alsof de klus is geklaard. En zo zou het kunnen zijn, ware het niet dat we bij SuperStudio voor onze klanten altijd iets extra´s willen toevoegen, en daarom bieden wij u stoelkussens in onze collectie.

Stoelkussens

Onze designstoelen voldoen perfect aan de eisen die wij stellen aan comfort, functionaliteit en design maar met de kussens speciaal gemaakt voor deze stoelen gaan we nog een stapje verder op het gebied van comfort. Wij denken dat in een ruimte geleefd moet worden en als we beschikken over stoelen waar we graag op zitten, dan kunnen de stoelkussens ons daarbij nog eens extra helpen.

Stoelkussens, het Perfecte Complement voor Stoelen

U kunt kiezen uit kussens die speciaal gemaakt zijn voor ons meest emblematische stoelen waardoor ze hier perfect op passen. De ideale aanvulling voor een TOWER stoel in al zijn variaties of de TEREK stoel. De stoelkussens vallen niet alleen op door de kleuren, maar ook omdat ze gemaakt van met een schuimvulling met hoge dichtheid waardoor deze extra comfort geeft aan uw eetkamerstoelen. Ze zijn bekleed met wit, zwart of lichtgrijs imitatieleer voor een onmiskenbare stijl, en daarnaast zijn ze daardoor gemakkelijk schoon te maken.

Met deze kussens geeft u niet alleen extra elegantie aan uw huis, maar deze maken een stoel die op zich al comfortabel is, nóg gerieflijker. De stoelkussens vermijden het gevoel dat u van een stoel afglijdt, dat u soms kunt hebben, en geven speciale warmte dankzij de gebruikte stoffen. Bekleed uw designstoelen met stoelkussens en u zult verrast zijn over het resultaat. Door de vele beschikbare afwerkingen vindt u zeker de kussens die het beste bij uw inrichting passen.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
5 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones