SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling > Bekijk promotie

Synthetische vloerkleden

Als we het hebben over de trends voor 2018 dan mogen we zeker het synthetisch vloerkleed en dierenvacht niet vergeten. Deze zijn er in diverse afmetingen, kleuren, stijlen en stoffen. We kunnen vloerkleden en dierenvachten vinden die een koeien- of schapenvacht nabootsen, of eenvoudigweg een langharig kleed, die van dit accessoire een must maken in de koude wintermaanden.

Synthetisch vloerkleed en dierenvacht

Het gebruik van synthetische vloerkleden en dierenvachten is heel gevarieerd. Ze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als vloerkleed op marmeren vloeren of tegelvloeren, om koude voeten te voorkomen. Of als stoelkussen voor extra comfort of zelfs op het voeteneinde van het bed, voor een chique look.

Een synthetisch vloerkleed en dierenvacht voor ieder decoratietype

En wat te denken van het grote scala aan kleuren dat een synthetisch vloerkleed en dierenvacht u biedt. Alles hangt af van de stijl die u aan uw huis en inrichting wilt geven. Witte dierenvachten zijn ideaal voor ruimtes die zijn ingericht met een Scandinavische stijl. De zwarte dierenvachten combineren perfect met een moderne stijl. En de grijze kunnen in praktisch iedere decoratiestijl worden toegepast, dankzij de neutrale kleurtoon. En dan zijn er nog dierenvachten met een animal print: bijvoorbeeld een luipaardprint, of een koeien- tijger- of zebraprint. Wij raden u aan om dit type accessoire te gebruiken en ruimtes met veel licht. Op deze manier geeft u een originele look aan iedere willekeurige ruimte in uw huis.

Eén van de grote voordelen die een synthetisch vloerkleed en dierenvacht u biedt, is dat ze gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden. Er is geen veeleisend onderhoud nodig om ze er als nieuw uit te laten zien. U kunt ze gewoon wassen in de wasmachine en aan de lucht laten drogen. Dit is een groot voordeel ten opzichte van de echte dierenvachten, die alleen in de stomerij gereinigd kunnen worden.

dagen
uren
min.
sec.
1 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN