SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen >Bekijk promotie

Tafellampen

Een tafellamp is het ideale complement voor de algemene verlichting van een ruimte. Deze heeft een dubbele functie. Aan de ene kant compenseert deze het gebrek aan licht op sommige plekken en aan de andere kunt is het een element dat bijdraagt aan het definiëren van de persoonlijkheid van een ruimte.

Tafellamp

Bij SuperStudio beschikken we over een ruime collectie tafellampen, in diverse stijlen. Er zijn klassieke modellen, zoals de Mery met een barrok ontwerp; daarnaast zijn er lampen die verschillende tijdperken fuseren, de klassieke Franse vormen gecombineerd met het gebruik van kunststof materialen uit het industriële tijdperk, zoals de Classic Bourge. Sommige van deze kunststoffen, zoals acryl, bieden de mogelijkheid om het licht door de gehele lamp te laten schijnen, zoals bij de Guio of de Collete. Er zijn moderne modellen, bedoeld voor bureaus en werkplekken zoals de Jacobsen. Andere modellen verrassen door hun originaliteit, zoals de Pipes in de vorm van een buis, of de Little Dog Plywood die een hondenlichaam nabootst, waarbij de gloeilamp dient als kop. En zo kunnen we nog even doorgaan, met een oneindige hoeveelheid fascinerende voorbeelden, van de meest ingenieuze creaties op het gebied van verlichting van de afgelopen eeuw. Zodat u de perfecte tafellamp kunt vinden.

Veel van de bijna 50 modellen in onze catalogus, zijn geïnspireerd op mythische designstukken, van bekende ontwerpers zoals Arne Jacobsen, Philippe Starck, Ferrucio Lavianio of Rose Lovegrove, en de grote firmas zoals Artemide, Metalarte, Santa & Cole, Kartell o Pedrali.

Tafellamp, voor een Verlichting en Decoratie met Stijl

Het gebruik van een tafellamp dient niet alleen als aanvulling op de verlichting van een plek. Deze draagt ook bij aan het creëren van een unieke elegante en onderscheidende uitstraling. De uiterlijke kwaliteiten geven karakter aan de plek waar u deze plaatst; op een bijzettafeltje, in uw favoriete leeshoekje, op een wand- of boekenrek, etc.

Daarnaast geven deze lampen indirect licht en dragen bij aan het creëren van een warme en aangename sfeer. De tafellampen zijn de ideale oplossing voor de woonkamer, slaapkamer of iedere andere kamer die u meer sfeer wilt geven.

En aangezien er zoveel mogelijkheden zijn wat betreft vormen, kleuren, materialen en texturen, zal het niet moeilijk zijn om de lamp te vinden die het beste past bij uw interieurstijl en de rest van de decoratie in uw huis: minimalistisch, modern en stijlvol, klassiek, barrok en weelderig, pop, avant-garde, uberante, pop, vanguardista, etc. Er is een tafellamp voor iedere stijl en voor iedere persoon.

Het wordt tijd dat u zelf onze collectie ontdekt. Wij verzekeren u dat onze lampen niemand onverschillig zullen laten.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
62 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones

?