Tafellinnen

De complementen zijn de laatste fase in de woondecoratie. De muren zijn geverfd, de vloeren zijn klaar, de kozijnen vernieuwd, de meubels staan op hun plek. En dan is het nu tijd om de stijl te definiëren. Een complement kan een originele, unieke en onderscheidende uitstraling geven. Dit kan op allerlei vlakken zijn, maar ook wat betreft de huishoudelijke artikelen en het tafellinnen.

Huishoudelijke artikelen en tafellinnen

Huishoudelijke artikelen kunnen soms de oplossing zijn wat betreft het definiëren van de stijl van de decoratie. De kleine dagelijkse voorwerpen, als ze goed worden uitgekozen en in stijl met de rest van de elementen, kunnen de final touch zijn voor de sfeer en het karakter van een ruimte. In onze selectie tafellinnen vindt u diverse mogelijkheden om de puntjes op de i te zetten wat betreft uw woondecoratie. En tevens om uw tafel in kwestie van seconden een onmiskenbare stijl te geven.

Onze tafelkleden zijn de perfecte oplossing voor een stijlvol tintje voor uw tafel. En tevens beschermt het de tafel tegen beschadigingen door frequent gebruik en behoudt op deze manier dezelfde staat als de eerste dag. Wij beschikken over diverse modellen en afmetingen, ook individuele placemats. Zodat u het design kunt vinden dat het beste past bij de rest van de decoratie van uw eetkamer, keuken of terras.

Tafellinnen met stijl

Het zijn de kleine details die de inrichtingstijl definiëren. In onze ruime selectie tafellinnen vindt u ongetwijfeld het perfecte model. U brengt kleur, levendigheid en frisheid als u etentjes organiseert voor familie of vrienden. U hoeft alleen maar het tafelkleed te plaatsen en in kwestie van seconden verandert u de uitstraling van uw woonkamer of eetkamer met levendige kleuren.

In onze collectie tafellinnen vindt u een ruime selectie modellen in zowel katoen als linnen. Beide zijn resistente stoffen en tevens gemakkelijk schoon te maken. Ze kunnen worden gewassen op de hand of in de wasmachine zodat uw tafelkleed er altijd smetteloos uitziet, zonder enige moeite. Ook bieden wij een collectie individuele placemats van flexibel PVC, nóg praktischer aangezien ze snel en eenvoudig schoongemaakt kunnen worden met een vochtig doekje. Zo heeft u altijd een schone, goed geordende en stijlvolle tafel.

Wij van SuperStudio vinden deze accessoires erg leuk, vanwege het feit dat ze uniek, aantrekkelijk en stijlvol zijn. Laat u inspireren door de eindeloze beschikbare designs in tafelkleden…

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
31 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.