SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Tafelkleden

De complementen zijn de laatste fase in de woondecoratie. De muren zijn geverfd, de vloeren zijn klaar, de kozijnen vernieuwd, de meubels staan op hun plek. En dan is het nu tijd om de stijl te definiëren. Tafelkleden kunnen dan een originele, unieke en onderscheidende optie zijn.

Originele tafelkleden met bijzondere design

final touch zijn voor de sfeer en het karakter van een ruimte. In onze selectie tafelkleden vindt u diverse mogelijkheden om de puntjes op de i te zetten wat betreft uw woondecoratie. En tevens om uw tafel in kwestie van seconden een onmiskenbare stijl te geven.

Onze tafelkleden zijn de perfecte oplossing om uw tafel een stijlvolle uitstraling te geven. En tevens beschermen ze de tafel tegen beschadigingen door frequent gebruik; op deze manier kunt u uw tafel altijd in perfecte staat behouden. Wij beschikken over diverse modellen en afmetingen, ook individuele placemats. Dit alles zodat u het tafelkleed of placemat kunt vinden die het beste past bij de rest van de decoratie van uw eetkamer, keuken of terras.

Tafekleden met stijl

Het zijn de kleine details die de stijl van een woning . In onze ruimte selectie tafelkleden vindt u ongetwijfeld het perfecte model. De tafekleden geven een kleurrijke, levendige en frisse uitstraling als u etentjes organiseert voor familie of vrienden. U hoeft alleen maar het tafelkleed op de tafel te leggen en in een kwestie van seconden verandert u volledig de look van uw woonkamer of eetkamer.

In onze collectie tafelkleden vindt u een ruime selectie modellen in zowel katoen als linnen. Beide zijn resistente stoffen en tevens gemakkelijk schoon te maken. Ze kunnen worden gewassen op de hand of in de wasmachine zodat ze er altijd smetteloos uitzien. Ook bieden wij een collective praktische placemates van flexibel PVC, deze kunnen snel en eenvoudig worden schoongemaakt met een vochtig doekje. Zo heeft u altijd een schone, goed geordende en stijlvolle tafel.

Kort gezegd, bij SuperStudio zijn we bijzonder gecharmeerd van deze unieke items, omdat ze de eettafel klasse geven en een onderscheidend tintje. Laat u inspireren door onze grote collectie tafelkleden in diverse designs…

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
26 resultaten
Set van 4 Placemats TERRAZZO
Tafelkleden
Set van 4 Placemats TERRAZZO Vanaf: €30,15 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte0.28cm
breedte40cm
diepte40cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones