SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling > Bekijk promotie

Tafelpoten en -bladen

De tafel is zonder meer het belangrijkste meubelstuk in de eetkamer, keuken of woonkamer. Deze dient praktisch, resistent en stabiel te zijn, aangezien deze het middelpunt is voor de bewoners van een huis, of voor de collega´s op de werkplek. Naast deze onmisbare kwaliteiten, willen we ook een stijlvol tintje toevoegen. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat functionaliteit niet belangrijker hoeft te zijn dan goede smaak en esthetiek. Eettafels, salontafels, bureautafels, koffietafels… er zijn ernorm veel verschillende modellen van dit meubelstuk. SuperStudio beschikt over een ruime collectie om tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten, zowel voor huis als voor de werkplek.

Tafelpoten en -bladen

Ook kunnen we voldoen aan de behoeften van de meest veeleisenden. Daarom bieden wij, behalve onze vele modellen designtafels, een andere interessante optie voor als u een ruimte wilt personaliseren. Ontdek onze ruime collectie design tafelpoten en -bladen. Met behulp van deze elementen kunt u de samenstelling maken die het meest voldoet aan uw smaak en behoeften. Vind de meest geschikte tafelpoten en combineer deze met een ruime variatie aan tafelbladen om uw persoonlijke tafel samen te stellen.

Tafelpoten en -bladen voor uw Huis en Bedrijfsruimte

De industriële vooruitgang van de vorige eeuw heeft de introductie van nieuwe materialen mogelijk gemaakt. Materialen zoals polyethyleen en andere kunststoffen, geven enorm veel mogelijkheden. Als resultaat daarvan verschijnen nieuwe texturen, vormen en kleuren. Diverse ontwerpers hebben deze veelzijdigheid optimaal benut om verrassende structuren te ontwerpen. Een ander voordeel van de industrialisatie is zonder twijfel de mogelijkheid om prefab elementen te combineren, zoals in het geval van de tafelpoten en -bladen.

Wie zegt dat geïndustrialiseerde meubels allemaal gelijk moeten zijn? Experimenteer met de verschillende combinaties tafelpoten en -bladen. Het resultaat dat u kunt verkrijgen is een designelement dat zich perfect aan uw behoeften en ruimtes aanpast. Ideaal zowel voor binnen als buiten. En dat alles zonder de goede smaak uit het oog te verliezen en dat stijlvolle tintje dat onze modellen karakteriseert.

Wij kunnen ook voldoen aan de eisen en wensen van de horeca. Naast de diverse modellen bartafels voor binnen en buiten, geeft de combinatie van tafelpoten en -bladen u de mogelijkheid om over extra tafels te beschikken voor speciale evenementen of voor het buitenterras in de zomer.

dagen
uren
min.
sec.
5 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN