Tafels met Verstelbaar Tafelblad

De verstelbare salontafels zijn zonder twijfel de beste optie voor uw woonkamer. We weten wat een comfortabele zitbank met ons doet: ze maken luie wezens van ons. Een praktische en functionele salontafel is daarom een must om optimaal te kunnen genieten in dit geliefde hoekje van de woonkamer.

En als we u vertellen dat de ideale salontafel inderdaad bestaat? De verstelbare tafels van SuperStudio zullen uw BFF (Best Friends Forever) worden. Ga lekker op de bank liggen, relax en open het tafelblad van de verstelbare salontafel zodat alles binnen handbereik heeft, zoals de afstandsbediening, mobiele telefoon, etc. en deze zonder enige moeite kunt pakken.

VERSTELBARE SALONTAFELS MAKEN UW LEVEN GEMAKKELIJKER

Als u tot nog toe de ideale bijzettafels voor uw woonkamer nog niet heeft gevonden, dan heeft u geluk, want wij hebben precies waar u naar op zoek bent: een verstelbare salontafel om uw zithoek compleet te maken. De verstelbare salontafels zijn een duidelijk voorbeeld van een functioneel meubelstuk. Dankzij het interne mechanisme kunt u het tafelblad van de salontafel openen en de hoogte aan uw persoonlijke behoeften aanpassen.

Een heerlijk lui avondje bingewatchen op de bank, maar de schaal met popcon staat buiten handbereik? Luiheid neemt de overhand en we zijn tot weinig meer in staat dan een arm uit te strekken. En dat is preices waar onze verstelbare bijzettafels een belangrijke rol spelen. U kunt het tafelblad openen en zo de hoogte aanpassen. U hoeft zich niet eens op te richten om iets van de tafel te pakken. Het is dan ook een praktisch meubelstuk dat uitermate geschikt is voor die momenten dat we “voor de televisie willen eten”. Pas de hoogte van het tafelblad aan en u kunt comfortabel eten zonder last van uw rug te krijgen. Bovendien hebben al onze verstelbaer salontafels een opbergruimte binnenin zodat u hier de accessoires in kunt opbergen die altijd rondslingeren in de kamer.

EEN VERSTELBARE TAFEL VOOR IEDERE WOONSTIJL

Een heel belangrijke factor om rekening mee te houden is het design van de verstelbare salontafels. Het is niet een kwestie van zoeken naar goedkope salontafels die uiteindelijk niet aan uw persoonlijke smaak voldoen. Een geode verstelbare tafel moet aan de volgende eisen voldoen: functionaliteit, kwaliteit en design. En dat vindt u bij SuperStudio.

Onze verstelbare tafels zijn perfect voor iedere woonstijl. Bij het samenstellen van de collectie hebben wij voornamelijk gekozen voor eenvoudige ontwerpen in licht kleuren zodat ze gemakkelijk kunnen worden verwerkt in iedere ruimte. De Scandinavische stijl springt er uit, maar als u heeft gekozen voor een andere woonstijl, bijvoorbeeld bohemian of vintage, dan zijn deze salontafels ook heel geschikt aangezien ze het overige meubilair niet naar de achtergrond laten verschuiven. Als u heeft besloten om de ideale verstelbare tafel te kopen voor uw huis, dan heeft u geluk, want u bent bij ons aan het juiste adres.

dagen
uren
min.
sec.