SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling > Bekijk promotie

Tegelstickers

Wilt een een deel van uw huis veranderen maar heeft u geen zin in uitgebreide verbouwingen? Als u de wanden in uw huis saai vindt, dan kunt u deze nu veranderen zoals u altijd al heeft gewild. Snel en zonder verbouwingen. De zelfklevende tegelstickers zijn een geweldige oplossing voor moderene huizen. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om een oude tegelwand te veranderen of mooie kleurencombinaties te maken op een wand.

Zelfklevende tegelstickers

De zelfklevende tegelstickers zijn stijlvolle muurstickers die u kunt gebruiken om eenvoudig en goedkoop een wand opnieuw te bekleden. Ze zijn een perfecte combinatie van modern en traditioneel, en geven een ruimte een bijzondere en verzorgde uitstraling. De verandering is spectaculair, in een paar minuten kunt u een ruimte compleet veranderen en er als nieuw uit laten zien. Bijvoorbeeld in de eetkamer, badkamer, keuken of slaapkamer. De mogelijkheden die de zelfklevende tegelstickers bieden, zijn eindeloos en passen in vrijwel iedere decoratieve stijl. Bovendien hebben ze alle voordelen van de zelfklevende muurstickers, zoals resistentie, functionaliteit en mooie kleurencombinaties.

Zelfklevende tegelstickers, muren met stijl

Er zijn veel plekken waar u met tegelstickers kunt decoreren. Maar waar ze echt tot hun recht komen, is in de keuken, badkamer, hal, eetkamer of zelfs in de slaapkamer. Het is bijzonder gemakkelijk om de sfeer van een Andalusische binnenplaats te verkrijgen. Met een authentieke uitstraling, zijn ze een imitatie van de traditionele wandbekleding, eenvoudig en zonder verbouwingen.

De zelfklevende tegelstickers brengen een radicale verandering teweeg en maken het mogeijk om de decoratie van een ruimte in kwestie van een paar uur te vernieuwen. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. Ook zijn er er veel verschillende designs beschikbaar en passen ze in iedere decoratieve stijl en smaak. Ze hebben veel voordelen: resistent, waterafstotend en daarom geschikt voor badkamer en keuken. Dit alles omdat ze bestand zijn tegen vocht, stoom en water. Ze zijn eenvoudig, snel en gemakkelijk te plaatsen. En u kunt ze direct over de bestaande tegelwand heen plakken.

In no-time heeft een wand compleet veranderd met de vele ontwerpen die onderling gecombineerd kunnen worden. U kunt ze bijvoorbeeld in zigzag plaatsen, of in doorlopende lijnen voor een spectaculair resultaat. The sky is the limit wat betreft de mogelijkheden van de zelfklevende muurstickers. De selectie van SuperStudio bestaat uit diverse modellen en afmetingen met designs van bakstenen muren in diverse kleuren, tegels en glastegels in diverse combinaties.

De zelfklevende tegelstickers kunnen ook goed gebruikt worden op iedere vlakke ondergrond, zoals wanden, deuren, ramen, plafonds, etc. Iedere ondergrond kan bekleed worden met een decoratieve stijl. Er zijn zoveel mogelijkheden wat betreft stijlen, kleuren en decoraties dat u zeker een geschikte optie zult vinden voor een ruimte in uw huis.

dagen
uren
min.
sec.
11 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN