Tipi tent voor kinderen

Bij SuperStudio vergeten we de kleintjes zeker niet. De decoratie van de kinderkamer krijgt steeds meer aandacht. Voornamelijk, omdat de fantasiewereld van een kind wel duizend keer vermenigvuldigd wordt als ze in hun slaap- of speelkamer een tipi tent vinden.

Oorsprong van de tipi tent

Het woord Ti pi vindt zijn oorsprong in Lakota (Sioux) en betekent “om te wonen”. De tipi tent was de oorspronkelijke nomadenwoning van de Indianenstammen in de Noord-Amerikaanse prairies. En misschien zijn dit wel de nuttigste, mooiste en meest comfortabele mobiele woningen die tot op heden zijn gemaakt. Maar, de tipi tent van SuperStudio is een unieke speelruimte, speciaal gemaakt voor de kleintjes. Een tent die de kinderen uitnodigt om duizend-en-één aventuren te beleven en die voor veel speelplezier zorgt. Voor de kleintjes is het geweldig om zo´n tent te hebben waar ze zich kunnen verstoppen en waar ze kunnen spelen. Ze zijn ideaal om om hun fantasie te ontwikkelen. En als u ze vult met zachte kussens, dan zullen ze er nooit meer uit willen komen! Ook een leuk idee is om de tent te voorzien van een schoolbord en een stapel boeken en sprookjes.

Tipi tent, een schuilplaats vol geheimen en avonturen

Het is niet vreemd dat dit de nieuwste trend in kinderdecoratie is. Het is tevens een favoriete speelplek geworden. En bovendien is de tipi tent perfect voor de mamas en papas die een spectaculaire look voor de kinderkamer willen. Het mooiste van de tipi tent is dat de kleintjes kunnen spelen en tevens beschikken over een rustige plek om bijvoorbeeld te lezen. Ze nemen maar heel weinig plaats in en kunnen perfect in een hoekje geplaatst worden. Huisjes en tenten voor kinderen zijn altijd al heel populair geweest. De reden daarvoor is eenvoudig; als kinderen over een tent beschikken, dan wordt deze kleine ruimte voor hen een koninkrijk vol geheimen en avonturen. In deze ruimte kunnen ze een fantasiewereld creëren met verschillende situaties, sferen, etc. En tegelijktertijd de kleine dagelijkse bezigheden van de volwassenen nabootsen. Met de tipi tent van SuperStudio is plezier verzekerd.

dagen
uren
min.
sec.