SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Tuinstoelen

Bij SuperStudio heeft u de beschikking over een uitgebreide collectie tuinstoelen, die verschillende soorten materiaal samenvoegt, zeer gevarieerde kleuren en verrassende vormen. Dacht u dat interieurdesign zich alleen bezighoudt met het "interieur"? Niet dus, want onze huizen hebben ook tuinen, terrassen en binnenplaatsjes. Iedere bewoonbare zone verdient speciale aandacht wat betreft de decoratie en de beschikbaarheid van decoratieve elementen, het maakt niet uit of dit nu binnen of buiten is.

Tuinstoelen

Indien u eigenaar of uitbater bent van een horecagelegenheid, dan beschikt u waarschijnlijk over een buitenruimte voor gebruik bij mooi weer. Wanneer de temperatuur omhoog gaat, is het niet vreemd dat uw klanten graat buiten willen zitten om te genieten van het mooie weer. Daarom dient ook de stijl van de buitenruimte goed verzorgd te zijn. Een buitenruimte dient de perfecte voortzetting te zijn van het interieur van de horecagelegenheid.

Van modellen geïnspireerd op de grote design klassiekers van de afgelopen decennia, tot originele en comfortabele moderne creaties. Wij hebben alles. En daarom zal het gemakkelijk zijn het perfecte meubelstuk voor uw ruimte te vinden. Het enige wat u hoeft te doen is een kijkje te nemen in onze catalogus met tuinstoelen.

Onze catalogus tuinstoelen

Staal, aluminium, polycarbonaat, rotan, polypropyleen, PVC… Dit zijn de meest gebruikte materialen voor tuinmeubilair vanwege de stevigheid, resistentie en de mogelijkheden wat betreft kleur en structuur die deze bieden. Al deze materialen zijn beschikbaar in onze sectie tuinstoelen.

Bent u een liefhebber van metaal? Wilt u een retro, vintage of industriële uitstraling creëren? Bekijk dan onze stoelencollecties Moskov, Terek, Eunice of Greek. Een wereld van kleur in staal, geïnspireerd op de creaties van de firma Tólix. Dit zijn favoriete meubelstukken voor veel bars, cafetarias en restaurants. Een ontwerp dat niet uit de mode raakt. Het is functioneel, praktisch en ongelooflijk mooi. Wij beschikken ook over een uitvoering van de beroemde stoel One van Konstantin Grcic, zonder twijfel één van de meest innoverende ontwerpers op internationaal niveau.

Heeft u liever kunststof, dan hebben wij diverse opties voor u. Eenvoudige en traditionele modellen zoals de stoelen Ice, Jut of Benton. Andere modellen die zijn geïnspireerd op de werken van Philippe Starck, zoals de stoel Jouyu of de stoel Courve. Deze laatste gebaseerd op één van de meest stijlvolle ontwerpen van de laatste tijden, de stoel Masters. Er zijn moderne stoelen, zoals de Y, herinterpretatie van de stoel Area 51 van Paolo Ludici en Luca Pevere.

Ook vindt u fauteuils of bankjes, voor één of twee personen, bankjes met of zonder rugleuning, stoelen met kussens, met of zonder rugleuningen. Oneindig veel mogelijkheden om aan uw behoeftes te voldoen. Het is tijd om onder te duiken in onze collectie tuinstoelen om deze zelf te ontdekken.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
37 resultaten
Stoel COURVE
Tuinstoelen
Stoel COURVE Vanaf: €52,08

-62%€137,06

toon artikel
Aanbieding
hoogte85cm
breedte54cm
diepte56cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones