Tuintafels

U vindt bij ons tuintafels in diverse afmetingen, hoge, lage, ronde, vierkante, met complexe en fascinerende geometrische vormen; met een basis van vier tafelpoten of één enkele centrale poot. En de gebruikte materialen variëren van kunstof materialen zoals polyethyleen, tot metaal zoals aluminium of staal. Waar u ook naar op zoek bent, wij hebben zeker het perfecte model voor u, zowel voor uw huis als voor uw bedrijfs- of horecaruimte.

Tuintafels, Perfect voor Terrassen, Bars en Restaurants

De tuintafels zijn zeer veelzijdig. Het materiaal dat bij uitstek geschikt is voor de productie is polyethyleen. Het is licht van gewicht, stootbestendig en bestand tegen extreme temperaturen. Het heeft alle benodigde eigenschappen voor frequent gebruik in de buitenlucht.

Vanwege al deze redenen, is kunststof alom aanwezig in de collecties van Vondom. Dit bedrijf kenmerkt zich door de hoekige ontwerpen, met een onmiskenbare eigen stijl. Ze creëren unieke meubelstukken in minimalistische stijl. Zoals de tafel Pal, die ook kan dienen als kruk, of die een grotere tafel kan vormen door twee samen te plaatsen. Dit is een werk van de beroemde ontwerper Karim Rashid. Of de modellen van New Garden, een merk dat gespecialiseerd is in verlicht buitenmeubilair. Dit onderscheidende kenmerk draagt bij aan het creëren van een intieme en gemoedelijke sfeer in de buitenlucht, om te genieten van een aangenaam avondje in goed gezelschap. Bijvoorbeeld de tafel Capir, perfect voor het terras van een bar.

We hebben nog andere beroemde modellen, zoals de tafel Mexico, om te combineren met gelijknamige stoel, zomersymbool bij uitstek. Ideaal om bijvoorbeeld een relaxhoekje te creëren aan de rand van het zwembad. Er zijn ook meer sobere ontwerpen zoals de collectie metalen tafel Barcino, met een industriële retrostijl zoals de tafel Mahler en anderen die in wezen een futuristische uitstraling hebben zoals de tafel Vertex of de Moma.

We kunnen nog doorgaan, maar we denken dat het moment is aangebroken dat u zelf onze catalogues ontdekt. Laat u verrassen door onze prijzen.

dagen
uren
min.
sec.
1 resultaten
Tafel TRADDO 190x90 -Buiten-
Tafel TRADDO 190x90 -Buiten-
Vanaf: €424,20

-50%€848,39

toon artikel
75cm
190cm
90cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN