Verlichte meubelen

Wat is er beter dan een rustige middag of avond doorbrengen op een mooi terras? Zowel thuis als in een restaurant. Lekker languit lezend in een ligstoel, of van een diner of feestje genieten met vrienden of familia. Maar zo´n evenement kan een nog specialere uitstraling krijgen als de juiste elementen voor de ruimte worden gekozen. We hebben het over decoratieve verlichting en verlicht meubilair, een concept dat u zeker zal aanspreken.

Verlicht meubilair

Decoratieve verlichting en verlicht meubilair zijn voorwerpen en meubels in diverse vormen, gemaakt van eersteklas polyethyleen en neopreen. Dit materiaal is ultra-resistent, stootbestendig, en geschikt voor iedere temperatuur, zelfs vorst. Deze karakteristiek maakt de decoratieve verlichting en het verlicht meubilair uitermate geschikt voor buitengebruik, hoewel ze ook binnenshuis kunnen worden gebruikt. Een mooi decoratief element voor tuinen, terrassen of andere plekken voor een stijlvolle decoratie.

Verlicht meubilar, decoratie die tevens licht geeft

SuperStudio beschikt over een collectie met divers verlicht meubilair voor een decoratieve verlichting met een warme sfeer. Bijvoorbeeld een vierkant bijzettafeltje om een relaxte sfeer te creëren en een plekje om iets te drinken. Ook is er ronde of buisvormige decoratieve verlichting voor een moderne look.

Aan de andere kant vindt u in onze collectie een transparante glazen of witte lamp, met een stalen structuur die een dienblad met flessen nabootst. Dit is een ideaal element om een ruimte in huis of op kantoor te decoreren. En last but not least, een element dat zeker hoge ogen scoort bij uw gasten als u een feestje geeftn: de ijsemmer of wijnrek.

Met dit verlicht meubilair kunt een chique uitstraling aan een feestje geven, en tevens zorgen ze voor een trendy decoratieve verlichting. Het type gloeilamp is koud licht met onderveranderlijke kleur. Decoreer uw binnen- of buitenruimte met onze collectie verlicht meubilair en uw feestjes zullen nooit meer hetzelfde zijn.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
18 resultaten
Verlichte Fauteuil ARUBA
Verlichte meubelen
Verlichte Fauteuil ARUBA Vanaf: €383,53 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte80.5cm
breedte80cm
diepte81.5cm
Verlichte Bank JAMAICA
Verlichte meubelen
Verlichte Bank JAMAICA Vanaf: €960,14 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte80.5cm
breedte210cm
diepte81.5cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones