DECO OUT Tot 85% korting op Tuinartikelen >Bekijk promotie

Creatieve verlichting

Bij SuperStudio beschikken we over de nieuwste decoratietrends. En de verlichte letters zijn een hippe optie voor uw huis; ze hebben een mooie, industriële vintage stijl en geven ook nog eens extra verlichting. Er is geen beter complement denkbaar, zeker in de koude wintermaanden wanneer de dagen korter zijn en we wel wat extra licht kunnen gebruiken.

Verlichte letters

Er zijn verlichte letters voor ieder hoekje in huis. De woontijdschriften hebben al uitgebreid aandacht besteed aan dit unieke en betoverende element. Geen enkel evenement of feest kan eigenlijk zonder, maar ze zijn ook geweldig voor de decoratie van moderne huizen, art studios of design ruimtes.

Verlichte Letters voor een Stijlvol Verlichtingseffect

Ze doen ons denken aan de ouderwetse reclameborden die gebruikt werden voor het aankondigen van theater- en musicaluitvoeringen en filmpremières in de grote steden in een nostalgische sfeer, en zijn daardoor een fantastisch decoratief element in retrostijl.

De letters hebben een tijdloze elegantie dankzij de glamoureuze uitstraling die eigen is aan de Hollywood-sterren en die dit decoratie-element zo populair maken. In onze catalogus vindt u niet alleen verlichte letters, maar ook symbolen zoals pijlen, sterren, apestaartjes en liefdessymbolen. Daarom vindt u zeker een item dat perfect voor u is en dat uitstekend past bij de inrichtingsstijl van uw huis.

De verlichte letters en de rest van de decoratie met verlichting zijn een efficiënte optie om een magische sfeer in huis te creëren. Het is belangrijk dat het artikel dat u uitkiest deel uitmaakt van de persoonlijkheid van het huis. En het fijne is dat deze geplaatst kunnen worden op iedere plek: in de woonkamer, keuken, slaapkamer... Ze geven een authentieke vintage-look dankzij de bruine metalen structuur die perfect een roestig effect nabootst en perfect combineert met iedere kleurencombinatie.

De verlichte letters zijn ook zeer geschikt voor gebruik op werkplekken, tussenruimtes en vanzelfsprekend voor feestjes.

dagen
uren
min.
sec.
59 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN