SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling > Bekijk promotie

Verstelbare krukken

In een huis is het belangrijk om over meubels te beschikken die aanpasbaar zijn. Een goed voorbeeld daarvan is om traditionele stoelen te verangen voor barkrukken in de keuken om zo ruimte te besparen. Of om even snel te ontbijten aan de keukenbar, als u daarover beschikt.

Verstalbare kruk

De verstelbare kruk heeft veel voordelen. Deze kan worden aangepast aan diverse tafels of andere meubels dankzij de veelzijdigheid. Alle modellen in deze collective zijn verkrijigbaar in diverse kleuren en vormen, maar altijd met de optie om op eenvoudige wijze de hoogte aan te kunnen passen.

Staal is bij uitstek een geschikt materiaal voor de verstelbare kruk, en de zitting kan zijn uitgevoerd in diverse materialen zoals leer of imitatieleer om een glamoureus effect te geven. Ook kunt u modellen vinden met een houten zitting, die perfect past in een keuken met een landelijke of klassieke woonstijl. De versteldbare kruk gemaakt van kunststof biedt als voordeel dat deze lichtgewicht en daardoor eenvoudig te verplaatsen is. Deze is verkrijgbaar in diverse kleuren en daardoor bijzonder geschikt voor een keuken in moderne stijl. De hoogte van de verstelbare kruk kan worden aangepast door middel van een schroefstysteem van de zitting en de structuur of met een gasveer.

Verstelbare kruk, op maat gemaakt design in uw huis

Het is bijzonder raadzaam om een element zoals de verstelbare kruk in uw woondecoratie te verwerken. Perfect voor een Amerikaanse keuken, aangezien de ruimtes worden gescheiden door een keukenbar die zowel als tafel dienst doet en als “doorgeefluik” vanuit de keuken. De hoogte van de keukenbar kan variëren en de ruimte is soms vrij beperkt, waardoor een verstelbare kruk een ideale optie is in dit geval. Iedereen kan de hoogte naar wens aanpassen om aan de keukenbar te kunnen eten.

Bij SuperStudio vertrouwen we op de functionele en praktische kant van de woonelementen, en daarom zijn wij ervan overtuigd date en verstelbare kruk de ideale oplossing is om uw woondecoratie te verwerken.

dagen
uren
min.
sec.
11 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN