Vijfluik canvassen piramidevorm

Canvas doeken zijn uitstekende opties om een wand in uw huis of bedrijfsruimte te decoreren, en helemaal als het gaat om een vijfluik canvas in pyramidevorm. Het maakt eigenlijk niet uit welke canvas doek u ophangt en in welke ruimte, want het resultaat is altijd spectaculair. Het zijn de kleine details die een ruimte op indrukwekkende wijze kunnen transformeren.

Vijfluik canvas

Canvas doeken maken de decoratie van een ruimte af en geven een onderscheidend tintje. En als we kiezen voor een vijfluik canvas in pyramidevorm, dan wordt dit effect nog eens vermenigvuldigd. Het zijn doeken met een afbeelding verdeeld in vijf delen die een origineel en stijlvol effect geven.

De variatie in canvasdoeken kent geen grenzen. Ze zijn er in allerlei soorten, bijvoorbeeld met afbeeldingen van de natuur, landschappen, steden, zonsondergangen, skylines, bloemen, steigers, personen, relaxmomenten, etc. U vindt bij SuperStudio ongetwijfeld een vijfluik canvas dat het beste bij uw inrichting past. De ruime afmetingen maakt dit decoratieve element ideaal voor ruimtes waar een echte blikvanger nodig is. U kunt deze bijvoorbeeld ophangen in de woonkamer, gang of slaapkamer voor een modern en kosmopolitisch resultaat.

Vijfluik canvas, actuele en kosmopolitische decoratie

Het middelste deel van de canvasdoeken is de grootste terwijl de twee delen daarnaast kleiner zijn. Dit geeft een mooi optisch effect aan de muur. Het originele design geeft een artistieke en moderne decoratie en met een zwevend effect, aangezien ieder deel een stukje van de wand afstaat. De afwerkingen zijn van hoge kwaliteit en de foto´s zullen u sprakeloos doen staan.

Een vijfluik canvas in pyramidevorm is een uitstekende optie voor de decoratie van een ruimte. En als overweegt om één van deze canvasdoeken aan een wand in uw huis of bedrijfsruimte op te hangen, denk er dan niet langer over na, want wij weten zeker dat u zeer tevreden zult zijn met het resultaat.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
48 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones