SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Decoratieve Muursticker COLOR WORLD

Ref. HCN2215
Happy Easter

Haal de nieuwste trends in huis met kortingen tot -85%. Wij geven u 10% van uw bestelling retour in de vorm van een kadobon. We verlengen de actie tot en met zondag.

Bij de aankoop van dit product, ontvangt u een kadobon ter waarde van 10% van uw bestelling. U kunt deze kortingsbon aan iemand anders geven of de korting zelf gebruiken voor uw volgende bestelling. Er is geen minimum bestelbedrag vereist. Raadpleeg de voorwaarden hier. Artikel met tijdelijke aanbieding en beperkte voorraad. -50% op de verzendkosten bij bestellingen vanaf €299. Gratis verzending bij bestellingen vanaf €499.

Beschikbare afwerkingen
€8,12
€16,92
-52%
Prijs INCLUSIEF BTW
Aflevering Selecteer een afwerking
Verzending Niet inbegrepen
€8,12

Betalingen uitgevoerd via beveiligde SSL verbinding

Materiaal

Afmetingen

Afmetingen
74 cm x 122 cm x 0.03 cm

0,16 kg

Beschrijving

  • Zelfklevende muursticker.
  • Matte afwerking.
  • Hecht zich aan gladde oppervlakten, zonder onregelmatigheden.
  • Zeer gemakkelijk te verwijderen en opnieuw te bevestigen.
  • Muurstickers kunnen NIET geretourneerd worden indien ze zijn gebruikt.
  • De muurstickers kunnen naar eigen inzicht worden geplaatst en daardoor kunnen de afmetingen afwijken.

De decoratieve muurstickers zijn een eenvoudige en leuke manier om een woonkamer, slaapkamer, keuken of andere ruimte in huis, levendiger te maken. Het enige wat u hoeft te doen is de verschillende delen van de muursticker van het papier te halen en deze op de muur te plakken totdat het volledige plaatje gevormd is. Op deze eenvoudige wijze kunt een ruimte een geheel ander uiterlijk geven.

Indien u de algemene toonzetting van de decoratie wilt wijzigen, of u denkt dat er iets mist om een bepaalde stijl te definiëren, dan zijn deze muurstickers de meest praktische oplossing. In een oogwenk zien de muren er compleet anders uit.

Voordat u de muursticker opplakt, raden wij u aan om de compositie van de verschillende delen op de vloer te leggen. Zo krijgt u een idee van het eindresultaat. En het biedt u tevens de mogelijkheid om verschillende posities en verdelingen uit te proberen, om te zien hoe deze zich het beste aanpast aan de omgeving. Laat uw creativiteit de vrije loop, en speel met kleuren, vormen, het meubeliair en de rest van de decoratieve accessoires in de kamer. U krijgt op deze wijze een echt persoonlijke ruimte, met een origineel en casual tintje.

U kunt contact met ons opnemen over het product Decoratieve Muursticker COLOR WORLD door onderstaand formulier in te vullen.

Deel: Decoratieve Muursticker COLOR WORLD

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones