Gloeilampen

Wie zegt dat voor de decoratie van een kamer een lamp nodig is? Soms is het voldoende om een speciale gloeilamp in vintagestijl te gebruiken om een perfecte sfeer te creëren. Lampen zijn er in diverse uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld met een grote of een kleine lampenkap, van stof, glas of polyethyleen, gekleurd, etc. Maar soms, afhankelijk van de ruimte en type decoratie, kunnen de gloeilampen een decoratief en opvallend effect geven. Dit zijn normaalgesproken gloeilampen die warm licht geven en met een hoog decoratief effect.

Vintage gloeilamp

Bij SuperStudio kunt u kiezen uit veel modellen. Speciale gloeilampen met dikke gloeidraden die de mythische gloeilamp, uitgevonden door Thomas Alva Edison, nabootst, met een retro-effect, Art Noveau, victoriaans of vintage. Beschikbaar in diverse afmetingen, creëren deze gloeilampen een unieke verlichting en een warme sfeer zoals het effect van kaarslicht. Een ander model gloeilamp is de energiezuinige gloeilamp met een fantastisch ontwerp, elegant en dynamisch. Dit type geeft warm licht en heeft een spectaculair uiterlijk. Een ander type vintage gloeilamp is de gloeilamp die is gebaseerd op het oorspronkelijke ontwerp van Thomas Edison. Dit model geeft iedere ruimte een nostalgische retro-look. Het zacht en goudkleurig licht in Victoriaanse stijl en Art Nouveau, deze past zich perfect aan iedere ruimte aan. Aan deze collectie dienen we ook de LED lampen toe te voegen, deze zijn energiezuinig en kunnen qua decoratie een gelijkwaardig effect bereiken als halogeenverlichting, hoewel deze minder warme verlichting geeft dan de andere modellen.

Vintage Gloeilamp, een Andere Manier van Verlichten

Eén van de aanbevelingen om te decoreren met een vintage gloeilamp, kan een originele lampenhouder zijn of gekleurde kabels. De gloeilampen kunnen naar wens worden gecombineerd om op die manier een persoonlijke lamp te creëren die volledig is aangepast aan uw smaak, stijl en behoeften wat betreft kleuren en afmetingen. Ook zijn deze geschikt voor buitenlampen, bijvoorbeeld in een decoratieve metalen kooi in retro-vintagestijl voor een originele lamp.

dagen
uren
min.
sec.
15 resultaten
Gloeilamp Vintage EDISON BUUBLE E27 40W
Gloeilamp Vintage EDISON BUUBLE E27 40W
Vanaf: €5,90

-67%€18,15

toon artikel
13.8cm
9.5cm
9.5cm
Kooldraadlamp EDISON CLYPOO E27 40W
Kooldraadlamp EDISON CLYPOO E27 40W
Vanaf: €7,64

-50%€15,27

toon artikel
18.5cm
2.6cm
2.6cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN