Spiegels

Eén van de meest decoratieve elementen in een woning is de vintage spiegel. Dit zijn grote spiegels perfect afgewerkt met een houten of metalen lijst. Ze kunnen een moderne of klassieke stijl hebben, met klassieke ornamenten, minimalistisch of met bloem- of circelmotieven.

Vintage spiegel

De vintage spiegel is vaak gemaakt van verouderd metaal of voorzien van een houten lijst. De kleur van de lijst kan zilver- of goudkleurig zijn, of van hout in diverse kleuren en bedrukkingen. Ook zijn er verschillende vormen, zoals golvende vormen, vierkant, ovaal of rechthoekig.

Vintage Spiegel, voor een Oogverblindende Decoratie

Een vintage spiegel kan op diverse plekken worden opgehangen vanwege de enorme veelzijdigheid van dit decoratieve element. Deze spiegel kan gebruikt worden in de hal, de badkamer, de slaapkamer, de gang of de eetkamer. Op welke plek dan ook, dit type spiegel verandert compleet de look van een ruimte. Bovendien geeft een spiegel een gevoel van ruimte. En kan een kleine ruimte daardoor veel groter lijken.

SuperStudio heeft een collectie vintage spiegel die ontworpen zijn voor alle decoratiestijlen. Van het model CLASSIC OPAL in diverse afmetingen en formaten, de originele JEAN met een originele lijst van spijkerstoffen die onderling perfect combineren, de DUNA met een bijzonder originele vorm, de elegante ASIA in goud- of zilverkleur, de originele HASAMI, de warme elegantie van de spiegel MAOS met houten lijst, en nog veel meer modellen.

Maar als u op zoek bent naar een decoratieve sierspiegel, dan raden wij u het model GHIRIGORI aan, een prachtige ovalen spiegel met een delicaat ontwerp van antiek ijzer, of de MONDRIAN, met een rand van circels die een elegante lijst vormt.

De vintage spiegel is een belangrijk onderdeel van de decoratie van een ruimte in uw huis, dus denk er niet langer over na en kies één van deze prachtige designs.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
13 resultaten
 • Directe levering
Spiegel PALAIS
Spiegels
Spiegel PALAIS€63,68

-52%€132,68

toon artikel
laatste eenheden!
hoogte35.5cm
breedte30.5cm
diepte5cm
  Spiegel RETRO LARGE 60X28 CM
  Spiegels
  Spiegel RETRO LARGE 60X28 CM€59,83toon artikel
  laatste eenheden!
  hoogte28cm
  breedte60cm
  diepte2cm
   Spiegel RETRO 43x30 CM
   Spiegels
   Spiegel RETRO 43x30 CM€48,79toon artikel
   laatste eenheden!
   hoogte30cm
   breedte43cm
   diepte2cm
    Spiegel SOL 65 CM
    Spiegels
    Spiegel SOL 65 CM€95,64toon artikel
    laatste eenheden!
    hoogte65cm
    breedte65cm
    diepte2cm
     Spiegel ROOM 40x150 CM
     Spiegels
     Spiegel ROOM 40x150 CM€129,57toon artikel
     laatste eenheden!
     hoogte150cm
     breedte40cm
     diepte6cm
      Spiegel ASTRO 80 CM
      Spiegels
      Spiegel ASTRO 80 CM€99,26toon artikel
      laatste eenheden!
      hoogte80cm
      breedte80cm
      diepte2cm
      Pagina /
      BEKIJK MEER PRODUCTEN

      Meld u aan!

      coupon

      Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

      *Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

      Bedankt voor uw aanmelding
      Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

      Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.