SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Spiegels

Eén van de meest decoratieve elementen in een woning is de vintage spiegel. Dit zijn grote spiegels perfect afgewerkt met een houten of metalen lijst. Ze kunnen een moderne of klassieke stijl hebben, met klassieke ornamenten, minimalistisch of met bloem- of circelmotieven.

Vintage spiegel

De vintage spiegel is vaak gemaakt van verouderd metaal of voorzien van een houten lijst. De kleur van de lijst kan zilver- of goudkleurig zijn, of van hout in diverse kleuren en bedrukkingen. Ook zijn er verschillende vormen, zoals golvende vormen, vierkant, ovaal of rechthoekig.

Vintage Spiegel, voor een Oogverblindende Decoratie

Een vintage spiegel kan op diverse plekken worden opgehangen vanwege de enorme veelzijdigheid van dit decoratieve element. Deze spiegel kan gebruikt worden in de hal, de badkamer, de slaapkamer, de gang of de eetkamer. Op welke plek dan ook, dit type spiegel verandert compleet de look van een ruimte. Bovendien geeft een spiegel een gevoel van ruimte. En kan een kleine ruimte daardoor veel groter lijken.

SuperStudio heeft een collectie vintage spiegel die ontworpen zijn voor alle decoratiestijlen. Van het model CLASSIC OPAL in diverse afmetingen en formaten, de originele JEAN met een originele lijst van spijkerstoffen die onderling perfect combineren, de DUNA met een bijzonder originele vorm, de elegante ASIA in goud- of zilverkleur, de originele HASAMI, de warme elegantie van de spiegel MAOS met houten lijst, en nog veel meer modellen.

Maar als u op zoek bent naar een decoratieve sierspiegel, dan raden wij u het model GHIRIGORI aan, een prachtige ovalen spiegel met een delicaat ontwerp van antiek ijzer, of de MONDRIAN, met een rand van circels die een elegante lijst vormt.

De vintage spiegel is een belangrijk onderdeel van de decoratie van een ruimte in uw huis, dus denk er niet langer over na en kies één van deze prachtige designs.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
18 resultaten
Spiegel RETRO LARGE 60X28 CM
Spiegels
Spiegel RETRO LARGE 60X28 CM Vanaf: €54,27 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte28cm
breedte60cm
diepte2cm
Spiegel RETRO 43x30 CM
Spiegels
Spiegel RETRO 43x30 CM Vanaf: €44,25 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte30cm
breedte43cm
diepte2cm
Spiegel ASTRO 80 CM
Spiegels
Spiegel ASTRO 80 CM Vanaf: €90,04 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte80cm
breedte80cm
diepte2cm
Spiegel ROOM 40x150 CM
Spiegels
Spiegel ROOM 40x150 CM Vanaf: €117,53 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte150cm
breedte40cm
diepte6cm
Spiegel SOL 65 CM
Spiegels
Spiegel SOL 65 CM Vanaf: €86,74 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte65cm
breedte65cm
diepte2cm
Wandspiegel AIKO
Spiegels
Wandspiegel AIKO Vanaf: €40,43 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte75cm
breedte50cm
diepte0.2cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones