SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling > Bekijk promotie

Vinyl Vloerkleden

In het tijdperk van stijl en design zonder grenzen, verschijnen producten waarvan we niet van het bestaan afwisten. En al helemaal niet dat deze essentieel zouden worden in huis. Dit is het geval bij het vinyl vloerkleed. Een mix tussen het traditionele van een gewoon vloerkleed met het design en de functionaliteit van de meest karakteristieke elementen op het gebied van decoratie.

Vinyl vloerkleed

Een vinyl vloerkleed is een samenvoeging van traditioneel en modern ontwerp. Vloerkleden met levendige kleuren, pastelkleuren, geometrische vormen of andere die de populaire Spaanse tegels nabootsen. Er is een vinyl vloerkleed verkrijgbaar voor iedere stijl.

Vinyl vloerkleed, de decoratie van de toekomst

Vloerkleden zijn een onmisbaar onderdeel in ons huis om een warme en aangename sfeer te creëren. Behalve dat deze de vloer beschermen, geven ze ook een originele en stijlvolle uitstraling. Tevens helpen ze ons om de decoratie van een ruimte te personaliseren.

Een vinyl vloerkleed is niet gemaakt van acrylvezel en heeft ontelbare voordelen die ons dagelijks leven gemakkelijker maken. Om ze schoon te houden, hoeven ze niet naar een stomerij te worden gebracht. Het is voldoende om ze te dweilen om er weer als nieuw uit te zien. Ook zijn ze zeer geschikt voor als u kleine kinderen in huis heeft, dankzij de kwaliteit van de gebruikte materialen. Het vinyl vloerkleed is anti-allergeen, krast niet, is isolerend en duurzaam.

In de keuken zijn ze vooral geschikt op de vloer voor de gootsteen of het fornuis. Zo voorkomt u vetspatten die de vloer in de loop van de tijd kunnen aantasten. Ook kunnen ze gebruikt worden als bescherming in de eetkamer om te voorkomen dat de tafelpoten de tegel- of parketvloer krassen.

Zoals u ziet, openen de vinyl vloerkleden een wereld van mogelijkheden in alle opzichten. Vind inspiratie in onze collectie vinyl vloerkleden en laat uw creativiteit de vrije loop.

dagen
uren
min.
sec.
16 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN