DECO OUT Tot 85% korting op Tuinartikelen > Bekijk promotie

Vloerkleden

Warmte en elegantie komen samen in deze sectie vloerkleed. Bij SuperStudio beschikken we over een ruime selectie design vloerkleden voor de aankleding van de vloeren bij u thuis of op kantoor. En tevens vindt u bij ons een zeer gevarieerde collectie kussenhoezen, met alle actuele decoratatietrends.

Vloerkleed

In onze collectie vindt u ongetwijfeld het ideale vloerkleed voor uw woonkamer, slaapkamer, hal, receptie van een bedrijfsruimte, etc. Wij beschikken over vloerkleden in diverse afmetingen, kleuren, prints, vormen en materialen. Er zijn vloerkleden met een klassieke inspiratie, maar in modernere uitvoeringen zoals de Extended of de Losanges. Deze laatste is een herinterpretatie van de traditionele Perzische tapijten gemaakt met de ambachtelijke tenchiek van de kilim en wol van Afghaanse oorsprong. Er zijn vloerkleden gemaakt met meer innovatieve productiemethoden. Zoals bijvoorbeeld het Luna tapijt, waar een high-definition beeld van de stijgende fasesatelliet wordt afgedrukt op wol. Anderen tonen hun moderniteit in de grondstof en de aandacht voor het milieu. En zo kunnen we nog even doorgaan met de bijna 100 modellen uit onze catalogus.

Textiel voor in huis, van vloerkleed tot kussenhoes

Niet alleen kunt u bij ons het bij uw interieur passende vloerkleed vinden, maar tevens een ander decoratie-element, kussenhoezen. Dit is het element dat echt comfort geeft op uw bank of bed. Onmisbaar om op relaxte wijze een boek te lezen, een film te kijken of uit te rusten na een lange werkdag. Maar bovendien geven ze een unieke stijl

.

Onze kussenhoezen zijn er in alle soorten en maten en designs. Geometrische motieven, bloemen, pop-stijl, met teksten, vlaggen, striphelden, vermenselijkte dieren gebaseerd op beroemde zangers/zangeressen of acteurs/actrices, steden, etc. Het zal zeker geen probleem zijn om te vinden wat u zoekt, het probleem is meer dat er zoveel modellen zijn die u leuk vindt! En als u van stijl wilt vernaderen, dan hoeft u alleen maar de kussenhoes te vervangen. De textielartikelen voor huis zijn speciaal bedoeld om een gezellige en aantrekkelijke sfeer te creëren. Deze aspecten dragen positief bij aan onze gemoedstoestand en zijn daarom belangrijke elementen in de decoratie van een ruimte waar we veel tijd doorbrengen.

dagen
uren
min.
sec.