Vloerkleed van natuurlijk materiaal

Het vloerkleed van natuurlijk materiaal is een woonaccessoire dat erg populair is geworden in de afgelopen jaren. En dat is niet voor niets. Een vloerkleed van natuurlijk materiaal is ideaal om een ongelooflijke natuurlijke essentie aan een ruimte te geven. De veelzijdigheid van woonaccessoires van natuurlijk materiaal is eindeloos: ze kunnen worden gebruikt als vloerkleed voor de woonkamer, maar zijn ook zeer geschikt voor de hal of gang, en vanzelfsprekend in de slaapkamer als vloermatje naast het bed.

Als u erover denkt om een vloerkleed van natuurlijk materiaal te kopen, dan dient u met een aantal aspecten rekening te houden: de afmetingen van de ruimte, de functionaliteit, waar wordt het vloerkleed voor gebruikt, en de overheersende woonstijl. SuperStudio concentreert zich niet alleen op het bieden van goedkope vloerkleden. Voor ons is het van fundamenteel belang om het hipste vloerkleed van natuurlijk materiaal te kiezen en dat u deze voor een ongelooflijke prijs aan kunt schaffen.

VLOERKLEED VAN NATUURLIJK MATERIAAL: TALLOZE MODELLEN

In de afgelopen jaren zijn er talloze modellen vloerkleden van natuurlijk materiaal op de markt gekomen: ronde vloerkleden, rechthoekige vloerkleden, geometrische vloerkleden… een ongelooflijk grote verscheidenheid aan modellen. Maar sommige modellen springen er meer uit dan anderen, zoals het geval is bij het ronde jute vloerkleed of het vloerkleed van esparto gras. Deze modellen zijn echte must-haves voor iedereen die liefhebber is van de woonaccessoires van natuurlijk materiaal.

Maar de grote verscheidenheid aan producten van natuurlijk materialen stopt hier nog niet. Behalve de jute vloerkleden en de trendy esparto gras vloerkleden, vindt u bijvoorbeeld ook sisal vloerkleden, gemaakt van zeewier, en zelfs van riet. En al deze modellen hebben één gezamenlijke functie: ze geven een natuurlijke essentie aan uw woondecoratie.

CREËER EEN BOHO WOONDECORATIE MET EEN VLOERKLEED VAN NATUURLIJK MATERIAAL

Een vloerkleed van natuurlijk materiaal is als een cameleon. U kunt deze in vrijwel iedere woonstijl verwerken: Scandinavisch, vintage, industrieel, navy… maar waar de jute en esparto gras vloerkleden zich echt helemaal in thuisvoelen, is in de boho woondecoratie.

De Boho-Chic stijl is één van de mees populaire trends van de laatste tijd. Maar wat houdt deze woonstijl precies in? De clou zit hem in het combineren van diverse woonaccessoires van natuurlijk materiaal, zoals deze vloerkleden en textielproducten met etnische bedrukking in duizend-en-één opvallende kleuren, zoals bordeaux, geel, blauw of groen. Dit type woonaccessoires wordt ook wel tribal genoemd. Deze decoratieve stijl is zó populair dat er eindeloze pagina´s aan worden gewijd in de beste woontijdschriften.

Een andere woonstijl die bijzonder geschikt is voor een vloerkleed van natuurlijk materiaal, is de Wabi Sabi, een trend die de schoonheid van de imperfectie nastreeft en Japanse invloeden heeft. De Safari-Chic stijl is ook zo´n hippe trend van dit seizoen. Wat deze woonstijl zo bijzonder maakt, is de combinatie van natuurlijke materialen, textielproducten met een etnische print en een chique tintje in te de vorm van goud- of koperkleurige woonaccessoires en meubels. Gaat u uw woondecoratie ook verfraaien met zo´n fantastisch vloerkleed van natuurlijk materiaal van SuperStudio?

dagen
uren
min.
sec.