SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling > Bekijk promotie

Vloerlampen

Het is erg belangrijk dat een ruimte zoals de woonkamer op de juiste wijze wordt verlicht, niet alleen vanwege het decoratieve effect, maar ook in functioneel opzicht. De vloerlampen voldoen aan deze voorwaarden omdat ze sfeerlicht geven, een aangename sfeer creëren en de ruimte omvormen wat betreft de stijl die men hieraan wil geven..

Vloerlampen

Bij SuperStudio hebben we diverse soorten vloerlampen: de vloerlampen zorgen voor sfeerlicht of diffuus licht met een decoratief effect, en de lampen met flexibele lampenkapjes zijn ideaal voor leeshoekjes omdat het lichtpunt daar gericht kan worden waar het nodig is. Voor het verkrijgen van een eenvormige decoratie is het raadzaam om de stijl van de vloerlampen te coördineren met de plafond- en tafellampen.

Vloerlampen, Voor een Goede Verlichting van uw Huis

De vloerlampen of staande lampen bieden de mogelijkheid om te spelen met visuele effecten en diverse sferen te creëren. Het is belangrijk om te beslissen waarvoor de lamp wordt gebruikt. Bijvoorbeeld of de lamp een hele kamer moet verlichten of alleen een concreet punt, de benodigde lux intensiteit, of het nodig is dat de armen flexibel en aanpasbaar zijn, etc.

Als we op zoek zijn naar een vloerlamp die een leeshoek verlicht, dan is een lamp met een richtbare arm het meest ideaal. De vloerlampen geven in het algemeen sfeerlicht of diffuus licht en hebben een decoratief effect.

Een ander aspect waar we rekening mee moeten houden is het gebruik van het lichtpunt. Afhankelijk van de keuze kan een lamp een ruimte groter of kleiner doen lijken. De kleur van de wanden, plafond en vloer is ook van invloed. Daarom hebben donkere kleuren meer lichtpunten nodig dan lichtere kleuren, om hetzelfde verlichtingseffect te bereiken.

De staande lampen geven een ruimte een uitstekende verlichting en gevens tevens sfeer aan een woonkamer of slaakamer. Ze zorgen voor unieke lichtcombinaties, met zacht en diffuus licht, waarbij direct licht wordt vermeden. Daarnaast kunnen ze gemakkelijk worden verplaatst van de ene hoek naar de andere. Bij SuperStudio hebben we een ongelooflijke collectie met voor elk wat wils.

dagen
uren
min.
sec.
18 resultaten
Lamp NEW
Lamp NEW
Vanaf: €120,65

-58%€290,69

toon artikel
226cm
45cm
204-24cm
Lamp ARITA
Lamp ARITA
Vanaf: €337,61

-57%€789,72

toon artikel
220cm
24cm
220cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN