Vloerlampen

Het is erg belangrijk dat een ruimte zoals de woonkamer op de juiste wijze wordt verlicht, niet alleen vanwege het decoratieve effect, maar ook in functioneel opzicht. De vloerlampen voldoen aan deze voorwaarden omdat ze sfeerlicht geven, een aangename sfeer creëren en de ruimte omvormen wat betreft de stijl die men hieraan wil geven..

Vloerlampen

Bij SuperStudio hebben we diverse soorten vloerlampen: de vloerlampen zorgen voor sfeerlicht of diffuus licht met een decoratief effect, en de lampen met flexibele lampenkapjes zijn ideaal voor leeshoekjes omdat het lichtpunt daar gericht kan worden waar het nodig is. Voor het verkrijgen van een eenvormige decoratie is het raadzaam om de stijl van de vloerlampen te coördineren met de plafond- en tafellampen.

Vloerlampen, Voor een Goede Verlichting van uw Huis

De vloerlampen of staande lampen bieden de mogelijkheid om te spelen met visuele effecten en diverse sferen te creëren. Het is belangrijk om te beslissen waarvoor de lamp wordt gebruikt. Bijvoorbeeld of de lamp een hele kamer moet verlichten of alleen een concreet punt, de benodigde lux intensiteit, of het nodig is dat de armen flexibel en aanpasbaar zijn, etc.

Als we op zoek zijn naar een vloerlamp die een leeshoek verlicht, dan is een lamp met een richtbare arm het meest ideaal. De vloerlampen geven in het algemeen sfeerlicht of diffuus licht en hebben een decoratief effect.

Een ander aspect waar we rekening mee moeten houden is het gebruik van het lichtpunt. Afhankelijk van de keuze kan een lamp een ruimte groter of kleiner doen lijken. De kleur van de wanden, plafond en vloer is ook van invloed. Daarom hebben donkere kleuren meer lichtpunten nodig dan lichtere kleuren, om hetzelfde verlichtingseffect te bereiken.

De staande lampen geven een ruimte een uitstekende verlichting en gevens tevens sfeer aan een woonkamer of slaakamer. Ze zorgen voor unieke lichtcombinaties, met zacht en diffuus licht, waarbij direct licht wordt vermeden. Daarnaast kunnen ze gemakkelijk worden verplaatst van de ene hoek naar de andere. Bij SuperStudio hebben we een ongelooflijke collectie met voor elk wat wils.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
35 resultaten
 • Directe levering
Lamp NEW
Vloerlampen
Lamp NEWVanaf: €127,00

-56%€290,69

toon artikel
Aanbieding
hoogte226cm
breedte45cm
diepte204-24cm
  Vloerlamp LANA
  Vloerlampen
  Vloerlamp LANAVanaf: €111,04

  -52%€231,35

  toon artikel
  Aanbieding
  hoogte150cm
  breedte22cm
  diepte52cm
   Vloerlamp XYLOS
   Vloerlampen
   Vloerlamp XYLOSVanaf: €144,30

   -50%€288,62

   toon artikel
   laatste eenheden!
   hoogte165cm
   breedte20cm
   diepte38.5cm
    Vloerlamp SNAKE
    Vloerlampen
    Vloerlamp SNAKEVanaf: €131,58

    -52%€274,11

    toon artikel
    laatste eenheden!
    hoogte163cm
    breedte44cm
    diepte16cm
     Lamp SHERMAN
     Vloerlampen
     Lamp SHERMANVanaf: €140,69

     -50%€281,37

     toon artikel
     Aanbieding
     hoogte93-144cm
     breedte27cm
     diepte27cm
      Lamp ARITA
      Vloerlampen
      Lamp ARITAVanaf: €355,38

      -55%€789,72

      toon artikel
      laatste eenheden!
      hoogte220cm
      breedte24cm
      diepte220cm
      Pagina /
      BEKIJK MEER PRODUCTEN

      Meld u aan!

      coupon

      Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

      *Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

      Bedankt voor uw aanmelding
      Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

      Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

      Valoraciones

      ?