Vloerstickers

Soms kunnen een paar een paar kleine aanpassingen aan de vloer de uistraling van een ruimte compleet veranderen. Dat is wat het resultaat is van het aanbrengen van de vloerstickers, en ook de muurstickers van SuperStudio. Ze zijn bedrukt in de stijl van een tegel op PVC platen die uitstekend hechten aan een vlak en glad oppervlak. Ze zijn duurzaam en bestand tegen water, eenvoudig schoon te maken en laten geen sporen achter na het verwijderen. Daarom zijn deze vloerstickers de beste optie om op snelle en eenvoudige wijze de decoratie van een ruimte te veranderen.

Vloerstickers

Vloerstickers zijn er in vele kleuren en vormen en geven iedere willekeurige ruimte in huis kleur en levendigheid. Dit is de snelste en eenvoudigste manier om de vloeren en muren in uw huis compleet te veranderen. En dit alles zonder veel tijd of geld te besteden, zoals bij een verbouwing.

Vloerstickers, de beste decoratieve optie

Het enige wat u hoeft te doen is de benodigde hoeveelheid vloerstickers op een vlakke vloer of muur te plakken. Het is belangrijk dat het oppervlak glad en vlak is, zodat de stickers goed hechten. In een oogwenk heeft uw badkamer of keuken een compleet nieuwe look. Vloerstickers zijn ook zeer geschikt om scheuren, verkleuringen en andere schade aan vloer- en muurtegels te bedekken.

De platen van de vloerstickers zijn speciaal behandeld zodat ze bestand zijn tegen water en de gebruikelijke schoonmaakproducten. Op deze manier wordt slijtage voorkomen en tevens dat de kleuren hun intensiteit verliezen. Ze zijn geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens.

De mogelijkheden voor decoratie zijn eindeloos. U hoeft zich niet te beperken tot slechts één model vloersticker, want er zijn ontzettend veel oties. U kunt bijvoorbeeld diverse modellen combineren om de vloer of muur van een ruimte te decoreren. Of alleen een deel van de uitgekozen oppervlakte, en zo een speels effect creëren met de rest van de accessoires en meubels in de ruimte. En als u van stijl wilt veranderen, dan kan de vloersticker eenvoudig verwijderd worden zonder sporen achter te laten.

dagen
uren
min.
sec.