Wanddecoratie

Wanddecoratie is de meest eenvoudige manier om bijna moeiteloos de stijl van een ruimte te veranderen. Een canvas print, een muursticker of een wandklok kunnen de persoonlijkheid van een ruimte compleet veranderen. En soms is het ook gewoon fijn om iets nieuws in huis te hebben. Bij SuperStudio hebben we een speciale sectie gewijd aan wanddecoratie. Kom binnen en ontdek onze zeer ruime Wall Deco collectie: canvas prints, muurstickers, metalen prenten, houten tekstborden, decoratieve 3D panelen, wandklokken en design hangers en kapstokken.

Wanddecoratie

Door het ophangen van deze elementen geeft u de wanden in uw huis karakter en breekt u met de monotonie van neutrale achtegrgronden. Zorgt u ervoor dat de wanddecoratie altijd in harmonie is met het meubilair en de rest van de decoratie. Met onze ruime collectie in afmetingen, afbeeldingen en kleuren vindt u zeker wat u zoekt. Bijvoorbeeld de canvas prints met afbeeldingen van natuurlijke landschappen, steden, fruit, bloemen, dieren, etc. Of kies voor een vernieuwende optie: de canvas met fotoprint. Deze heeft een dunnere structuur en bevindt zich tussen foto en schilderij. Met muurstickers is het nog eenvoudiger. Daarmee heeft u niet eens haakjes aan de muur nodig, u hoeft alleen maar de verschillende onderdelen op een vlakke ondergrond te plakken. Dit kan een muur, een raam of zelfs een kastdeur zijn. U vindt ook een speciale collectie muurstickers voor de Kerst, en tevens met een speciale spiegelafwerking.

Oplossingen voor de wanddecoratie

De decoratieve 3D panelen zijn een bijzonder interessante oplossing. Deze zijn ideaal voor het bedekken van bijvoorbeeld scheurtje in de muur of om de isolatie van een ruimte te verbeteren. Ze geven textuur en reliëf en dragen bij aan het visuele evenwicht van een ruimte. De wandpanelen worden per stuk verkocht en u kunt zoveel stuks kopen als u nodig heeft. Dit alles afhankelijk van de oppervlakte die u wilt bedekken. Door het combineren van verschillende modellen en kleuren, kunt u een nog dynamischer resultaat verkrijgen.

Onze decoratieve hangers en klokken combineren functionaliteit en esthetiek. Ze zijn ontzettend handig in gebruik en geven ook nog eens een stijlvolle uitstraling. De houten tekstborden en metalen vintage wandplaten met bedrukking geven een bijvonder aanntrekkelijke look. Daarom is nu het moment aangebroken om uw wanddecoratie te vernieuwen en profiteer gelijk van ons kortingen.

dagen
uren
min.
sec.