SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Wandtapijten

Soms is het decoreren van een huis een gecompliceerde en moeilijke taak, maar u krijgt het dubbel en dwars terug. De woondecoratie zorgt voor een huis met persoonlijkheid, waar de kleine details het onderscheid maken. Wij hebben een grote hoeveelheid accessoires en complementen om uw huis of kantoor te decoreren. Een nieuwe trend op het gebied van woondecoratie is ongetwijfeld het decoratieve wandkleed. Eigenlijk is dit element helemaal niet nieuw, want ze werden altijd al van oudsher gebruikt ter decoratie. Maar ze zijn nu helemaal terug met een vernieuwd imago.

Wandkleed

Er zijn duizenden ideeën om een wand te decoreren, met een schildereffect, met schilderijen, canvassen of foto´s of met een wandkleed. Dit laatste idee is niet nieuw maar biedt wel een bijzonder frisse look.

Wandkleed, voor de decoratie van de wanden in uw huis

Oorspronkelijk was een wandtapijt een handgemaakt textielproduct van grote afmetingen en met borduursels of stoffen met prints en een hoge waarde. De decoratieve wandkleden van vandaag de dag lijken daar niet veel meer op, aangezien deze worden bedrukt op polyester met kleurrijke motieven waardoor ze een modern uiterlijk krijgen.

Het wandkleed kan op veel verschillende manieren worden gebruikt. Bijvoorbeeld om aan de wand te hangen als decoratie, of als foulard voor op de bank, als vloerkleed of zelfs als strandlaken. De mogelijkheden zijn zoveel als uw verbeelding toelaat. De creatieve mogelijkheden van het wandtapijt zijn ook talloos en het is een ideaal element om op goedkope en eenvoudige wijze een boho-stijl decoratie te krijgen.

Met een wandkleed kunt u naar eigen smaak een aantrekkelijke en opvallende decoratie creëren. De ethnische trend is één van de meest populaire op dit moment. U kunt bijvoorbeeld een romantisch effect verkrijgen door dit decoratieve artikel boven uw bed te hangen. Maar het is ook een fantastischevoor de hal, eetkamer, boven de bank etc.

De wandkleden kunnen in veel decoratieve stijlen worden gebruikt, zoals de boho-stijl, Scandinavische, neutrale of romantische stijl. Het is een decoratief element date en blikvanger is in een ruimte. Met een beetje creativiteit kunt u de decoratie van een ruimte frisser maken door het gebruik van een wandkleed en andere textielproducten. De persoonlijkheid van de bewoners straalt van de wanden af.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
11 resultaten
Wandtapijt BALI -40x100-
Wandtapijten
Wandtapijt BALI -40x100- Vanaf: €27,77 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte100cm
breedte40cm
diepte0.5cm
Wandtapijt GOA -40x100-
Wandtapijten
Wandtapijt GOA -40x100- Vanaf: €31,98 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte100cm
breedte40cm
diepte0.5cm
Wandtapijt TULUM -40x100-
Wandtapijten
Wandtapijt TULUM -40x100- Vanaf: €27,77 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte100cm
breedte40cm
diepte0.5cm
Wandtapijt KERALA -40x100-
Wandtapijten
Wandtapijt KERALA -40x100- Vanaf: €31,98 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte100cm
breedte40cm
diepte0.5cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones