SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Wandlampen

De verlichting in een huis is erg belangrijk en het zijn de lampen in een huis die hiervoor moeten zorgen. Een lamp is veel meer dan alleen een element dat licht verspreid. Het is tevens een decoratief element en één van de belangrijkste, want niet alleen is deze verantwoordelijk voor de verlichting, maar ook voor de sfeer die hiermee wordt gecreëerd in een ruimte. De wandlampen worden steeds vaker gebruikt om verlichting te bieden met een stijl die zich aanpast aan onze behoeften: landelijk, modern of klassiek.

Wandlampen

De wandlampen van SuperStudio zijn beschikbaar in diverse ontwerpen. Een wandlamp geeft indirect licht aan ieder type ruimte en tevens een elegante uitstraling. Ook zijn ze geschikt om extra verlichting te geven in bijvoorbeeld een leeshoekje. De wandlampen zijn ideaal voor kleine ruimtes, zoals in de hal of gang.

Wandlampen, Verlichting om een Goede Sfeer te Creëren

Er is niets wat meer persoonlijkheid geeft aan een ruimte dan wandverlichting, dankzij de wandlampen. Ze zijn verantwoordelijk voor het creëren van de juiste sfeer voor ieder hoekje. Met een wandlamp kunt u ook optimaal profiteren van een hoekje of bijvoorbeeld een extra relaxplekje te maken. Bij SuperStudio hebben we een ruime collectie waar u uit kunt kiezen, van de meest klassieke tot tradtionele stijl, maar altijd stijl en functie combinerend. Wij hebben wandlampen in diverse kleuren.

Of u nu op zoek bent naar een elegante of stijlvolle wandverlichting, bij ons vindt u alle stijlen. Ze kunnen horizontaal of verticaal worden geplaatst en geven een zacht licht aan een ruimte. Ook zijn er lampen met lampenkapjes in diverse ontwerpen voor een eclectisch effect, en het is een eenvoudige en relatief goedkope oplossing om de decoratie van een ruimte te veranderen. Er zijn nog andere opties, originele en opvallende, of met een verfijnd effect om een aangenaam sfeerlicht te verspreiden.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
59 resultaten
Wandlamp LUPIN
Wandlampen
Wandlamp LUPIN Vanaf: €51,64

-50%€103,27

toon artikel
Aanbieding
hoogte15cm
breedte15cm
diepte15cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones