Wandrekken en -planken

Moderne wandrekjes zijn praktische en vooral functionele meubels. U kunt er booeken in plaatsen, voorwerpen die we vaak gebruiken of decoratieve elementen zoals vazen, kaarsen, mokken, schalen...

Moderne wandrekjes

Door de veelzijdigheid van het moderne wandrek, is deze zeer geschikt voor zowel de werkruimte als voor het ordenen van boeken. En als we focussen op het wandrek als aanvullend decoratief element, dan bieden ze vele mogelijkheden, afhankelijk van het materiaal, ontwerp, budget en stijl.

Het wandrek kan zowel een modern als minimalistisch ontwerp hebben. Het is aan te raden om deze niet te overladen met boeken om zodoende de zuivere lijnen te bewaren. Er wordt vaak gekozen voor grote horizontale en parallelle planken in dezelfde of een gelijkwaardige kleur als de wand. Of wandrekken die worden opgehangen en daardoor visuele lichtheid geven omdat ze niet de vloer raken.

Heeft u een woning met hoge plafonds of een loft, dan is het een goed idee om een wandrek van vloer tot plafond te plaatsen, met aan de onderkant gesloten vakken om diverse spullen te bewaren. Een andere optie is het plaatsen van moderne houten of glazen wandrekjes. Speel met diverse kleuren of vormen (wandrekjes met geometrische motieven).

Moderne wandrekjes voor ieder type ruimte

SuperStudio heeft een mcollectie moderne wandrekken met een vernieuwende, originele en vintage stijl. Diverse materialen worden gecombineerd zoals hout, glas en aluminium. De vormen zijn divers en origineel, bijvoorbeeld vierkante of rechthoekige, in L-vorm, zwevend, of tornen. Dit meubelstuk geeft een ruimte een bijzondere uitstraling. En is daarom een element dat een eenvoudige wand kan transformeren in een levendige plek.

Met de moderne wandrekjes kunt u een stijlvolle decoratie verkrijgen. U geeft een wand een vleugje glamour met een moderne uitstraling maar toch functioneel. Het decoreren van wandrekjes is heel eenvoudig, denk bijvoorbeeld aan foto´s, boeken, dozen of manden.

dagen
uren
min.
sec.
7 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN