SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Decoratie

De woonaccessoires zijn de laatste stap in ieder interieurproject. De vloer is klaar, de muren zijn geverfd, de deurkozijnen vernieuwd, de meubels staan op hun plek... Wat blijft er nog over? Juist, de stijl definiëren. En met de juiste accessoires geeft u een ruimte een onderscheidende, originele en unieke uitstraling.

Woonaccessoires

Er zijn veel momenten waarop de woonaccessoires de oplossing kunnen zijn voor het verfraaien van de woondecoratie. Ziet de tafel er een beetje saai uit? Met een vaas ziet het er gelijk anders uit. De hal geeft een wat lege indruk? Probeer een andere uitstraling te krijgen met een kapstok of spiegel. Deze laatste kan ook een perfect element zijn om meer visuele ruimte te geven aan een hal of eetkamer. U bent blij met uw bank, maar misschien mist er iets? U kunt bijvoorbeeld een tijdschriftenrek naast de bank plaatsen. En als u een romantisch etentje voorbereid, vergeet dan niet de kaarsen en een goede wijn, die de juiste temperatuur heeft dankzij de verlichte ijsemmer. Beschikt uw huis over een grote ruimte die u in twee of meerdere zones wilt verdelen, dan biedt een kamerscherm uitkomst. Heb je meer inspiratie nodig? Dan kunnen onze designboeken je ongetwijfeld ideeën geven.

Verlichte woonaccessoires

We brengen u speciaal onder de aandacht de sectie verlicht meubilair: wandrek, lampen, tafels en stoelen. Ze zijn ideaal om uw gasten of klanten te verrassen. In buitenruimtes zoals terrassen of tuinen, creëren ze een bijzondere sfeerverlichting. Ze worden veel gebruikt in bars, hotels en restaurants. De verlichten plantenpotten bieden de mogelijkheid om planten te plaatsen op een originele manier, bijvoorbeeld bij het zwembad. Dit type meubilair is gemaakt van resistente materialen die geschikt zijn om klimatologische omstandigheden te weerstaan.

En als u onze sectie huishoudelijke artikelen bezoekt, dan zult gefascineerd zijn door het aanbod: citruspersen, zoutvaatjes, prullenbakken, kurketrekkers, schalen, koffiezetters, fruitschalen, bestek, afdroogrekken, vazen, wijnkaraffen, placemats, notenkrakers... De designliefhebbers onderscheiden zich door de kleine details. In deze sectie woonaccessoires, hebben wij tevens specifieke schoonmaakproducten voor meubels en vloerkleden. Ieder materiaal heeft specifieke verzorging nodig voor een correct onderhoud. Geef uw decoratie een stijlvolle look.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
974 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones