SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Eetkamermeubels

Woonkamer meubels zijn de kern van ieder huis, want het is tenslotte de plek waar de meeste tijd wordt doorgebracht. Om films te kijken met het gezin, vrienden of flatgenootjes, om een favoriete serie te volgen, of gewoon om uit te rusten na een lange werkdag.

Woonkamer Meubels

Het is belangrijk om de essentie van de decoratie in huis te handhaven en daarom biedt SuperStudio u een uitgebreide collectie woonkamer meubels zodat de meubels kunt uitkiezen die het beste bij u en bij uw inrichting passen. Onze woonkamer meubels bestaan uit diverse onderdelen. Een module voor de televisie, gereserveerd voor één van de belangrijkste elementen in ons huis. Opbergruimte met laden en kastjes om kabels en electronische apparaten in op te bergen. Of voorzien van planken, ideel om bijvoorbeeld de luidsprekers of uw boekencollectie op te plaatsen.

Woonkamer Meubels, Veelzijdigheid in uw Huis

Woonkamer meubels zijn in de loop van de tijd essentieel geworden in de woning inrichting. We brengen een belangrijk deel van onze tijd door in de woonkamer. Met deze meubels profiteert u optimaal van de beschikbare ruimte in de woonkamer. Bovendien kunt u hiermee een stijlvolle uittstraling geven aan deze belangrijke ruimte in uw huis. Kies uit de diverse ontwerpen degene die het beste bij uw inrichting past. Heeft u een inrichting in Scandinavische stijl, dan bieden wij een meubel waar de kleur wit overheerst, in combinatie met een lichte houtkleur. Bent op zoek naar een modern meubel, dan bieden wij meubelstukken in de kleur zwart of wengué in combinatie met industriële materialen zoals metaal. Deze geven een elegante uitstraling aan de decoratie van uw woonkamer.

Sommige modules van dit type meubels zijn onafhankelijk, zodat u zelf de plaatsing van iedere module kunt bepalen. Creëer een persoonlijke ruimte met stijl in uw woonkamer, dankzij onze design woonkamer meubels.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
11 resultaten
Eetkamermeubel VARYS
Eetkamermeubels
Eetkamermeubel VARYS Vanaf: €224,46 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte46cm
breedte200cm
diepte41cm
Eetkamermeubel HOME
Eetkamermeubels
Eetkamermeubel HOME Vanaf: €220,67 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte43cm
breedte200cm
diepte41cm
Eetkamermeubel SWEET HOME
Eetkamermeubels
Eetkamermeubel SWEET HOME Vanaf: €228,87 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte43cm
breedte200cm
diepte52.5cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones