SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Textiel

SuperStudio helpt u graag met uw woondecoratie en met het verkrijgen van een unieke look in uw huis. Eén van de dingen waar niet altijd aan wordt gedacht wat betreft de decoratie, is het woontextiel. En het zijn juist deze elementen die een woning levendigheid en een eigen stijl geven. Deze details geven een inrichting persoonlijkheid en zorgen ervoor dat iemand zich op zijn gemak voelt.

Woontextiel

Kies voor onze eersteklas kwaliteit textielcollecties voor de aankleding van uw woning. Deze collectie is samengesteld uit mooie kwaliteitsproducten. Onze woontextiel collectie bestaat uit diverse artikelen met verschillende kenmerken. Wij stellen u een uitgebreide catalogus ter beschikking, met onder andere lakens, dekbedovertrekken, spreien en foulards.. Zowel voor volwassenen als voor kinderen. Ook vindt u vloerkleden, deurmatten, wandtapijten en tafellinnen. Met deze woontextiel artikelen heeft u unieke elementen om uw huis prachtig in te richten. Bij het uitzoeken van woontextiel is het van belang dat de kleurtonen van het uitgezochte textiel goed combineren met de rest van de decoratie. Alleen al door het plaatsen van een leuk kussen of een mooi sprei, zullen zowel de woonkamer als de bank een compleet ander uiterlijk geven. Hetzelfde is het geval in de andere ruimtes in uw woning en het lijkt alsof u uw inrichting volledig heeft veranderd.

Comfort en gemak met woontextiel voor uw decoratie

Howel we altijd het meubilair als belangrijkste decoratie element zien, hebben deze decoratief gezien niet zoveel waarde als het meubilair niet wordt aangevuld met mooi woontextiel. De trend in woontextiel is aan verandering onderheving. Sommige zijn al een para seizoenen trend, terwijl andere echte klassiekers zijn op het gebied van decoratie. En sommige trends zijn echt van nu, en het ziet er naar uit dat dit “blijvertjes” zijn. Geometrische motieven, dierenprints, planten en bloemen, pastelkleuren, glitter etc. Net zo mooi als gevarieerd, u heeft een ruime keuze om uw slaapkamer en alle andere hoekjes in uw huis te voorzien van een mooie decoratie, wat uw inrichtingstijl ook is. Laat uw verbeelding de vrije loop met onze catalogus en mix & match woontextiel, kleuren, texturen en afwerkingen. U zult verbaasd zijn over de oneindige mogelijkheden die woontextiel u biedt.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
555 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones