Drie series die perfect zijn voor koppels

Inhoud van de pagina

Als koppel kan het verdraaid lastig zijn om een serie te vinden die voor jullie allebei leuk is. Met deze kijktips helpen wij jullie echter een handje op weg. Bedank ons later maar!

Suits

Hoe je dankzij een leugentje en een fotografisch geheugen wordt aangenomen door één van de beste advocaten van New York. Mike Ross (Patrick J. Adams) weet het voor elkaar te krijgen in deze serie. Suits heeft maar liefst negen seizoenen! Dit betekent dus dat jullie voorlopig weer een tijdje vooruit kunnen. Grappig feitje: Meghan Markle, wie inmiddels getrouwd is met Prins Harry, is ook te zien in deze populaire advocatenserie. Zij verliet de serie na het zevende seizoen vanwege haar bruiloft met de Britse prins.

La Casa de Papel

De Spaanse serie is onwijs populair en spannend. Kijkers worden veelvuldig op het verkeerde been gezet, wat er voor zorgt dat je niet kan stoppen met kijken. In de serie zie je groep criminelen die en perfect uitgedachte overval willen gaan plegen. Het brein achter de overal is een onwijs slimme en geheimzinnige man die ‘de professor’ wordt genoemd. In de afleveringen worden zowel de kant van de criminelen als die van de politie geshowd. Hierdoor ervaar jij als kijker een dubbele dosis spanning. In april lanceerde Netflix het vierde seizoen van La Casa de Papel. Er wordt echter ook nog een vierde en vijfde seizoen verwacht.

Homeland

Homeland leent zich uitstekend om lekker dicht tegen elkaar aan te kruipen. In deze thriller- en dramaserie krijg je namelijk te maken met een flinke dosis actie en terrorisme. Elk seizoen is retespannend en gelukkig kun je van maar liefst acht seizoenen genieten. Zal de recent geredde Nicholas Brody, die jarenlang gevangen werd gehouden, daadwerkelijk in contact staat met Al Qaida om een aanslag te plegen? Of heeft CIA-agente Carrie, die worstelt met haar geestelijke gezondheid, het helemaal mis?