Voordelen van een Sonos

Inhoud van de pagina


Iedereen luistert graag naar muziek. En wat is er dan beter dan muziek streamen op een hoogwaardig, draadloos geluidssysteem zoals Sonos? Eén van de beste dingen van Sonos is hoe gemakkelijk het te gebruiken is. Dankzij de Sonos app is het heel eenvoudige om je favoriete muziek te ordenen en te beluisteren. Met Sonos kan je muziek direct van Spotify streamen. Maar je kan ook verbinden met je laptop om opgeslagen nummers te beluisteren.

Sonos is kwaliteit


Sonos staat garant voor kwaliteit. Niet alleen wat geluid betreft, maar ook qua gebruik. Vanaf de app op je mobiel kan je verschillende luister zones instellen en bedienen. Zo kan je een verschillende muziek lijst streamen in de woonkamer en de keuken. Binnen de Sonos app selecteer je heel eenvoudig welke muziek er waar gespeeld wordt.
Dankzij de unieke TruPlay technologie is een top geluid gegarandeerd. De luidsprekers kalibreren zichzelf namelijk in elke specifieke ruimte. Daarmee is het beste geluidskwaliteit gegarandeerd. Je kan dus ook heerlijk genieten van je favoriete tracks in een holle ruimte zoals de badkamer. Overal kan je rekenen op een optimaal geluid.

Sonos is veelzijdig

Sonos is niet alleenstaand. Het is zo ontworpen dat het heel eenvoudig onderdeel kan zijn van een groter geluidssysteem, zoals een thuisbioscoop bijvoorbeeld. Er zijn oneindig veel variaties mogelijk voor verschillende doeleinden. Zeker als je de Sonos combineert met een Playbase of Playbar. Voordeel van Sonos is dat je een volwaardig geluidssysteem op kan zetten, zonder gedoe en zonder ingrijpende installatie.
Het is namelijk een geheel draadloos systeem. Je kan de speakers en andere apparatuur overal in je huis installeren. Ook kan je het later aanpassen, zonder enig gedoe. Mocht je toch liever wel met bedrading werken, dan is er de Sonos Connect. Dit systeem biedt de betrouwbaarheid van een bedraad systeem.