Nieuwe keuken voor weinig geld? Laat je keuken wrappen!

Ben je uitgekeken op je keuken maar is hij nog wel in goede staat? Dan is het zonde om hem te vervangen. Om je keuken toch een nieuwe, frisse uitstraling te geven is er een betaalbaardere en duurzamere optie: laat je keuken wrappen!

Voor welke kleur kies jij?

Bij het kiezen van een wrapfolie is het belangrijk om goed te bedenken wat je wil met je keuken. Ben je uitgekeken op je witte keuken en heb je behoefte aan meer kleur in je huis? Kies dan voor een wrapfolie in een opvallende kleur. Wil je je keuken een warmere uitstraling geven? Misschien is een folie met houtpatroon dan iets voor jou. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies altijd een wrapfolie dat goed bij de rest van je interieur past, het zou zonde zijn als je keuken uit de toon valt als het folie eenmaal op de keukenkastjes zit.    

Je keuken wrappen: lekker voordelig

Het (laten) wrappen van je keuken heeft veel voordelen. In de eerste plaats natuurlijk de kosten. Als je een nieuwe keuken laat plaatsen, betaal je niet alleen voor de aanschaf van de keuken, maar ook voor het plaatsen ervan, het aanleggen van nieuwe leidingen voor water en elektriciteit en het betegelen of stuccen van de achterwand. Alles bij elkaar kunnen de kosten flink oplopen. Deze kosten voorkom je allemaal als je kiest voor het wrappen van je keuken. Je hoeft alleen maar voor het folie te betalen en voor het laten aanbrengen van de folie door een professional. Wil je nog voordeliger uit zijn en ben je erg handig of heb je eerder een keuken gewrapt? Dan kun je er zelfs voor kiezen om zelf je keuken te wrappen. 

Een nieuwe keuken zonder rotzooi

Iedereen die wel eens iets in huis heeft verbouwd kent het: de enorme rotzooi die en verbouwing met zich meebrengt. Stof, puin, rondslingerend gereedschap, werklui die met hun vieze schoenen door je huis banjeren, het hoort er helaas allemaal bij. Heb je hier geen zin in? Kies er dan voor om je keuken te laten wrappen. In een paar dagen, afhankelijk van de grootte van je keuken. Er hoeft niet gesloopt, geboord, geverfd of gezaagd te worden, dus je hebt er zo goed als geen overlast van.  

Ga jij ervoor?

Als je ervoor kiest om je keuken te laten wrappen kun je bij veel aanbieders terecht. Zorg dat je een bedrijf kiest dat al veel ervaring heeft in het wrappen van keukens en die goed met je meedenkt in het keuzeproces. Zo weet je zeker dat je jarenlang plezier hebt van jouw opgefriste keuken!