Gezellige uitjes met je vriendinnen

Even lekker weg met je vriendinnen. Een lang weekend, één dag, binnen- of buitenland. Zolang jullie maar gezellig samen zijn en mooie herinneringen maken is alles goed. Tijd om bij te kletsen, alles wat jullie zoal bezig houdt door te nemen en lekker lachen. Klinkt je dit alles als muziek in de oren? Trommel je vriendinnen op en plan een overleg in om de planning voor een vriendinnenuitje te bespreken. De voorbereidingen en de daarbij behorende voorpret is vaak al een goede start. Om je op weg te helpen hebben we een aantal tips voor je om er een gezellig uitje van te maken.

Lekker relaxen

Wanneer je lekker wilt ontspannen en een saunaliefhebber bent, is een spa-uitje aan te bevelen. Een Turks stoombad, opgietingen en bubbelen in de hottub: alles is mogelijk. Boek wat extra behandelingen bij zoals een massage of een lichaamsreiniging en jullie keren ’s avonds helemaal zen en rozig huiswaarts. Natuurlijk is er gedurende de dag tijd om met elkaar te babbelen en te genieten van lekkere hapjes en drankjes. De dag in stijl afsluiten? Boek een tafel in jullie favoriete restaurant en duik daarna het nachtleven in. Of vertoon je zangkunsten in een karaokebar. Dat wordt geheid een topavond!

Een workshop volgen

Wat ook heel leuk is om samen te doen is het volgen van een workshop. Hierin zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Schilderen, boetseren, slippers pimpen, tassen maken of fotograferen. Onder begeleiding van een professional ontstaan er de mooiste dingen, zelfs als jij en je vriendinnen totaal geen ervaring hebben. Zijn jullie gek op eten? Ga dan een kookworkshop doen. De Hollandse pot, de Thaise keuken, tapas: het aanbod op dit gebied is enorm. Voedsel bereiden kan binnen en buiten maar zelfs op eigen locatie worden kookworkshops gegeven. Wil je het helemaal professioneel aanpakken? Laat dan schorten bedrukken voor jullie vriendinnengroep.

Ga er lekker op uit

De paden op, de lanen in: stap op de fiets of trek de wandelschoenen aan. Je kunt met het vriendinnenuitje lopend of fietsend je eigen omgeving gaan verkennen. Er zijn vast genoeg plekken te ontdekken die je nog nooit hebt gezien. Een rugtas vol met proviand en gaan. Een tip is om onderweg een plek op te zoeken waar je met z’n allen heerlijk kunt picknicken. De één verzorgt de broodjes, een ander de fles met bubbels. Eventueel nog de zwemkleding mee zodat jullie een duik kunnen nemen in een bosmeertje. Maar niet alleen tijdens de zomerperiode is wandelen of fietsen een leuk uitje. Ook tijdens een koudere periode is onze natuur prachtig. Om lekker op te vallen laat je voor alle meiden truien bedrukken.

Een dagje shoppen

Wat niet in de opsomming gezellige vriendinnenuitjes mag ontbreken is natuurlijk shoppen. Boetiekjes, de grote warenhuizen, de markt of een combinatie van alle drie: het blijft een favoriet uitstapje. Met een heerlijke lunch op een zonnig terrasje kan zo’n vriendinnenuitje niet meer stuk.