Online bestellen: spullen voor in huis

Veel winkels zijn gesloten en we werken massaal thuis. Nu we zoveel thuis zijn, kan een nieuwe look geen kwaad. Etentjes en andere gezellige uitjes gaan niet door, dus tijdnood is geen excuus meer! Het lijkt misschien onhandig om spullen voor jouw woning make over online te bestellen, maar dat kan tegenwoordig heel goed.

Muurverf

In eerste instantie verwacht je misschien dat muurverf online kopen heel onhandig is, maar dat valt reuze mee! Er zijn verschillende apps die jou helpen om een keuze te maken qua kleur. Natuurlijk kun je op de website de kleur van de verf niet zo goed zien en daarom is er een app. De app visualiseert hoe de kleur op jouw muur staat. Het werkt heel simpel: je richt de camera van je telefoon op de betreffende muur en je kiest een kleur die je mooi lijkt. De app laat vervolgens zien hoe de kleur op de muur staat. Hierna kan je de kleur gemakkelijk op de website bestellen. Ideaal!

Raamdecoratie

Ook raamdecoratie bestel je gemakkelijk online. Sterker nog: het is veel handiger om dit online te bestellen dan in de winkel. Je kunt gordijnen op maat laten maken, zodat het perfect in jouw huis past. In de winkel komt het regelmatig voor dat ze jouw maat niet op voorraad hebben. Ook een verduisterend rolgordijn, shutters of houten jaloezieën kun je helemaal naar jouw wens laten maken. Lees de meetinstructies goed door en bestellen maar!

Tweedehands of nieuwe meubels

Een nieuwe kast, tafel of stoel kan veel verschil maken in jouw woning. Ook meubels kun je goed online bestellen. Zowel nieuw als tweedehands. Kijk wel goed naar de afmetingen en recensies! Een bed of bank is misschien wel iets wat je beter in een winkel kan kopen, want die wil je natuurlijk even testen!

Planten

Planten online bestellen? Jazeker! Ook bij planten geldt dat dit eigenlijk veel handiger is om online te doen! Bij veel websites kun je namelijk bij elke plant veel informatie lezen. Denk aan: waar moet de plant staan (licht/donker), hoeveel water heeft de plant nodig en of hij giftig is voor jouw huisdieren. Zo weet je meteen of de plant geschikt is voor jou en jouw levensstijl! Je kunt ervan uitgaan dat de plant goed verpakt en met veel liefde bezorgd wordt!

Aankleding

De rest van het huis kun je gezellig maken met leuke aankleding. Denk aan kussentjes op de bank, een vaasje op tafel en een mooie lijst aan de muur. Ook dit kun je gemakkelijk online bestellen!