Waarom BMW zo’n populair automerk is

Sinds het Duitse automerk BMW uit de grond is gestampt, zijn deze wagens erg geliefd geworden onder de autoliefhebbers. Dat is ook niet zo gek: want wie houdt er niet van een snelle auto? Hieronder leggen wij uit waarom BMW zo’n geliefd automerk is. Ben jij al overghaald? Je kunt binnen een mum van tijd de Nederlandse wegen trotseren in zo’n dikke wagen dankzij financial lease.

Rijcomfort om van te genieten

Wanneer je eenmaal het rijcomfort van de Duitse auto hebt ervaren, wil je waarschijnlijk niet meer zonder. Deze auto’s hebben namelijk een goede wegligging. Dit komt omdat de verdeling van het gewicht van deze auto’s tot in de puntjes is uitgebalanceerd. Bovendien is het sturen en schakelen eenvoudig en soepel. Nog een pluspunt van de bolide is dat ze amper geluid maken als ze rijden op de wegen. De motor maakt niet veel herrie als je rustig op de weg rijdt, tenzij je natuurlijk flink het gaspedaal intrapt. Het rijcomfort haalt veel mensen over om te gaan voor dit automerk. Een BMW financial lease je al zeer eenvoudig, zodat jij het rijcomfort van deze auto’s ook kunt ontdekken.

Sportieve look

Ook niet geheel onbelangrijk is dat we in een mooie auto rijden waar we ons goed in voelen. We willen immers trots zijn op onze wagen, toch? De auto’s van BMW staan bekend om zijn sportieve maar degelijke look. Bovendien zijn het professionele auto’s die je prima kunt gebruiken voor zakelijke ritten. De BMW 3 serie lease je eenvoudig via een leasemaatschappij. Zo is er voor ieder wat wils: van zakenmannen tot autoliefhebbers die een snelle auto willen besturen. De voertuigen van het Duitse automerk maken het allemaal mogelijk.

Krachtig en betrouwbaar

Allereerst kennen we de BMW’s als betrouwbare auto’s. Bij de auto’s van nu geldt dat nog steeds. Een goed onderhouden auto zal jou verzekeren van duizenden veilige kilometers die jij zonder problemen kunt afleggen. Zo hebben de meeste BMW’s een krachtige en betrouwbare motor, die jarenlang mee kan. Dit geldt gelukkig voor elke BMW: van de degelijke auto’s tot de krachtpatsers. Over het algemeen heeft de BMW veel pk’s. Dit betekent veel snelheid. Zo beschikt een BMW 5 Serie over zo’n 185 paardenkrachten. Een van de nieuwste BMW’s, de 330D xDrive Touring, telt iets meer pk’s. Deze heeft er namelijk 374. 

Achterwielaandrijving 

Wat BMW naast deze kenmerken uniek maakt, is dat het automerk bekend staat om zijn achterwielaandrijving. BMW is namelijk een van de weinige automerken die dit soort auto’s nog produceert. Toch bestaan er ook een aantal auto’s van het Duitse merk dat beschikt over voorwielaandrijving. Zeg maar vaarwel tegen het driften.